25 oktober 2021

BrightPensioen doet mee aan de Pensioen3daagse

Image

De Pensioen3daagse is een initiatief van Wijzer in Geldzaken, om Nederlanders pensioenbewust(er) te maken. En laat dit nu precies aansluiten bij de maatschappelijke doelstelling van BrightPensioen! Ook dit jaar doen wij daarom weer mee.

Bright is een coƶperatie en een sociale onderneming. Winst maken is voor ons geen doel op zich, maar een middel. Een middel om een maatschappelijke uitdaging aan te pakken; een eerlijk pensioen voor alle Nederlanders. Maar het begint bij mensen pensioenbewust maken.

Daarom doen wij deze week mee aan de Pensioen3daagse. Wij maken pensioen begrijpelijk en helpen je met webinars en slimme tools.

Webinar: Slimme manieren om zelf je pensioen te regelen

Hierin komen alle manieren om zelf je pensioen te regelen aan bod. Handig voor ondernemers, zzp’ers en werknemers zonder pensioen! Van oudedagsreserve tot lijfrente tot je hypotheek aflossen. En natuurlijk de ruimte om al je vragen te stellen. Duurt max. een uurtje.

Meld je aan: 2 november, 14:00 uur

Webinar: Zo bereken je jouw jaarruimte en belastingvoordeel

In een half uurtje leggen wij je aan de hand van onze gratis jaarruimte tool uit hoe je zelf eenvoudig kunt berekenen hoeveel je van de fiscus mag inleggen voor maximaal fiscaal voordeel.

Ga naar het webinar

Gratis tool: de pensioenindicator

De pensioenindicator geeft je razendsnel inzicht in hoeveel je moet inleggen voor een bepaald bedrag pensioen. Benieuwd? Naar de tool.

Gratis tool: jaarruimte tool

Hiermee bereken je hoeveel je maximaal van de fiscus mag inleggen. Zo kun je optimaal van het belastingvoordeel profiteren. Benieuwd? Naar de tool.

Over de Pensioen3daagse

Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is pensioen dichterbij dan je denkt. Op 2 t/m 4 november 2021 vindt de elfde editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Zowel werkgevers, pensioenaanbieders als pensioenadviseurs doen mee. Tijdens de Pensioen3daagse staat jouw pensioen centraal en word je op weg geholpen.

Image

Onze oplossing voor jou

Wat maakt Bright uniek?

  • Wij zijn tegen variabele kosten

    Wij verdienen niet aan jouw pensioen, maar aan een lidmaatschap.

  • Wij zijn een social enterprise

    Wij gaan niet voor maximale winst, maar voor een maximaal pensioen.

  • Wij werken met een coƶperatie

    Elk lid is mede-eigenaar en deelt mee in de winst: slim en eerlijk.