Aangifte doen? Lees in deze blog hoe je jouw inleg bij Bright doorgeeft.

12 oktober 2022

BrightPensioen doet mee aan de Pensioen3daagse

Image

De Pensioen3daagse is een initiatief van Wijzer in Geldzaken, om Nederlanders pensioenbewust(er) te maken. En laat dit nu precies aansluiten bij de maatschappelijke doelstelling van BrightPensioen! Ook dit jaar doen wij daarom weer mee.

Bright is een coƶperatie en een sociale onderneming. Winst maken is voor ons geen doel op zich, maar een middel. Een middel om een maatschappelijke uitdaging aan te pakken; een eerlijk pensioen voor alle Nederlanders. Maar het begint bij mensen pensioenbewust maken.

Daarom doen wij van 1 november t/m 3 november weer mee aan de Pensioen3daagse. Wij maken pensioen begrijpelijk en helpen bezoekers met webinars en slimme tools.

Webinar: Zo regel je slim jouw pensioen

In dit webinar komen alle manieren om zelf pensioen te regelen aan bod. Handig voor ondernemers, zzp’ers en werknemers zonder pensioen! Van lijfrente tot je hypotheek aflossen. En natuurlijk is er voldoende ruimte om al je vragen te stellen. Het webinar duurt max. een uurtje.

Meld je aan: 1 november, 14:00 uur >

Webinar: Bereken jouw jaarruimte en belastingvoordeel (met tool)

In een half uurtje leggen wij je aan de hand van onze gratis jaarruimte tool uit hoe je zelf eenvoudig jouw jaarruimte en belastingvoordeel kunt berekenen. Interessant voor iedereen die dit jaar nog pensioen wil opbouwen met maximaal fiscaal voordeel.

Meld je aan: 2 november, 14:00 uur >

Webinar: Eerste Hulp Bij Oudedagsreserve afschaffing

Pensioen opbouwen met de fiscale oudedagsreserve (de FOR) gaat binnenkort stoppen, maar gelukkig is er een goed en fiscaal vriendelijk alternatief. In dit webinar vertellen we jou er alles over. Voor zzp’ers die meer willen weten over het afschaffen van de oudedagsreserve en/of een oudedagsreserve hebben.

Meld je aan: 3 november, 14:00 uur >

Gratis tool: de pensioenindicator

De pensioenindicator geeft je razendsnel inzicht in hoeveel je moet inleggen voor een bepaald pensioenbedrag. Benieuwd? Ga naar de tool.

Gratis tool: jaarruimte tool

Hiermee bereken je simpel zelf hoeveel jij maximaal van de fiscus mag inleggen voor jouw pensioen. Benieuwd? Naar de tool.

Over de Pensioen3daagse

Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is pensioen dichterbij dan je denkt. Op 1 t/m 3 november 2022 vindt de twaalfde editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Zowel werkgevers, pensioenaanbieders als pensioenadviseurs doen mee. Tijdens de Pensioen3daagse staat jouw pensioen centraal en word je op weg geholpen door meerdere partijen.

Image

Onze oplossing voor jou

Wat maakt Bright uniek?

  • Wij zijn tegen variabele kosten

    Wij verdienen niet aan jouw pensioen, maar aan een lidmaatschap.

  • Wij zijn een social enterprise

    Wij gaan niet voor maximale winst, maar voor een maximaal pensioen.

  • Wij werken met een coƶperatie

    Elk lid is mede-eigenaar en deelt mee in de winst: slim en eerlijk.