25 februari 2021

BrightPensioen en Humanwave zijn partner geworden

Vanaf het moment dat BrightPensioen live ging in 2015, werken wij voor onze personeelsadministratie met Humanwave. Declaraties, verlofregistratie, de salarissen. Het bleek een goede zet, scheelt ons een hoop tijd en geeft veel gemak.

Sinds vorig jaar is Humanwave op haar beurt ook klant van BrightPensioen geworden. Medewerkers van het bedrijf bouwen via BrightPensioen een potje voor later op.

Samenwerking BrightPensioen en Humanwave

Aangezien beide organisaties erg blij zijn met elkaars dienstverlening en omdat we een grote gemeenschappelijke klantengroep hebben, mkb-bedrijven tot vijftig medewerkers, hebben we besloten de samenwerking aan te gaan. Hiervan profiteren zowel Bright-leden als Humawave klanten.

Korting voor klanten

Klanten van BrightPensioen die ervoor kiezen Humanwave te gaan gebruiken, krijgen een gratis consult ter waarde van € 475. Klanten van Humanwave die pensioen via Bright willen regelen, krijgen het lidmaatschap van twee personen een jaar gratis (een korting t.w.v. € 360).

Ben je Bright werkgever en wil je meer weten over Humanwave? Neem een kijkje op de website. Of neem contact op met Humanwave via: 085 401 51 50 of info@humanwave.nl.

Ben je Humanwave klant en wil je meer weten over BrightPensioen? Plan een belafspraak met ons in of bezoek onze werkgever pagina.

 

Berichten in de media:

Het Ondernemersbelang: BrightPensioen en Humanwave gaan samenwerken