21 maart 2022

BrightPensioen wint Pensioen Pro Award voor communicatie

Pensioen Pro Award voor communicatie - BrightPensioen maart 2022

Bright viel in de prijzen afgelopen donderdag tijdens de Pensioen Pro Awards! Onverwachts werden we op het podium geroepen in de Koepelkerk in Amsterdam, om de prijs in de categorie communicatie in ontvangst te mogen nemen. “Bright gaat dicht bij de deelnemer staan met interactieve tools, webinars en een zeer goed gelezen maandnieuwsbrief”, aldus de jury.

BrightPensioen wint communicatie award tijdens Pensioen Pro Awards 2021

Sjaak Zonneveld neemt de award in ontvangst

Naast BrightPensioen waren Bpf Schilders, Pensioenfonds Fysiotherapeuten en Deelnemersvereniging pf Fysiotherapeuten, Pensioenfonds Zorg & Welzijn en Stichting Pensioenbehoud genomineerd voor de communicatie award. Wij namen de prijs uiteindelijk blij mee naar huis. “Een goed voorbeeld van eigentijdse pensioencommunicatie”, deelde de jury. “BrightPensioen oogst waardering met zijn coöperatieve opzet en een pensioen product dat de deelnemer centraal stelt, zowel qua kosten als communicatie.”

Pensioen Pro Awards voor uitblinkers in de pensioensector

De Pensioen Pro Awards worden ieder jaar uitgereikt aan uitblinkers in de pensioensector. De uitreiking 2021 was uitgesteld i.v.m. coronamaatregelen en werd daarom op 17 maart 2022 gehouden. Vaak vallen grote fondsen en partijen in de prijzen. We zijn blij dat Bright óók gezien wordt! En daarmee onze visie op een betere financiële wereld. Eerlijker, duurzamer en transparanter met het belang van de deelnemers voorop.

Karin en Sjaak (BrightPensioen) en Wouter Koolmees tijdens de Pensioen Pro Awards 2021 - kopie

Karin Jakobsen (rechts) en Sjaak Zonneveld (links) (CEO’s BrightPensioen) en oud-minister Wouter Koolmees (midden) tijdens de Pensioen Pro Awards in Amsterdam

Pensioenfonds Provisum ontving dit jaar en voor de tweede keer op rij de prijs “Pensioenfonds van het jaar”. Voormalig minister Wouter Koolmees ontving de award voor “uitzonderlijke bijdrage aan de sector”, dit vanwege zijn “inzet, kunde en blijvende optimisme” bij de totstandkoming van het pensioenakkoord. FNV won de award in de categorie diversiteit en inclusie.

Er werden diezelfde avond nog zes andere awards uitgereikt. De jury bestond uit Marike Knoef, Martijn Euverman, Loranne van Lieshout, Stefan Lundbergh en Hedwig Peters. Op dinsdag 4 oktober 2022 worden de Pensioen Pro Awards 2022 uitgereikt.

Onze oplossing voor jou

Zzp'er bij BrightPensioen voor oplossingenblok

Zelfstandige zonder pensioen?

Bij ons regel je het makkelijk zelf. Flexibel én met fiscaal voordeel.

Ik ben zzp'er
Werkgever bij BrightPensioen voor oplossingenblok

Pensioen regelen voor je werknemers?

Wij bieden flexibiliteit voor jou als werkgever en voor medewerkers.

Ik ben werkgever
Werknemers bij BrightPensioen voor oplossingenblok

Zelf pensioen opbouwen in loondienst?

Jij bepaalt hoeveel je opzijzet. En wanneer je met pensioen gaat.

Ik ben werknemer

Waar we trots op zijn

  • Image
  • B Corp logo
  • Trustpilot afbeelding website BrightPensioen
  • Image