De toekomst is

Welkom bij BrightPensioen. Wij willen samen, op een eerlijke manier, meer pensioen opbouwen. Met jou. Bright doet het anders dan de bestaande aanbieders.

Zo verdienen we geen geld aan jouw pensioen, beleggen we uitsluitend duurzaam en word jij mede eigenaar van Bright. Dat is volgens ons het pensioen van de toekomst. En de toekomst is Bright.

Onafhankelijk benchmarkinstituut MoneyView geeft BrightPensioen maximale score van vijf sterren

Meer pensioen dankzij een lidmaatschap.

Bij de meeste pensioenaanbieders betaal je een percentage over je vermogen ter vergoeding. Dus naarmate dat vermogen groeit, ga je steeds meer betalen. Bij Bright hanteren we een vast lidmaatschap waardoor je als klant meer pensioen overhoudt. Veel meer.

Uitsluitend duurzaam beleggen.

Bij Bright heb je de garantie dat we jouw geld altijd uitsluitend duurzaam beleggen. Je kunt er zeker van zijn dat met jouw geld duurzame en ethische beleggingen worden gedaan. Zo kun je met een gerust hart met pensioen!

Mede eigenaar van Bright.

Bij Bright beleggen we samen, maar met ons eigen geld. Elke euro die je inlegt blijft dus echt, altijd, helemaal van jou. Bovendien word je bij Bright mede eigenaar. Zo bepaal je samen met ons de koers van BrightPensioen en deel je mee in de winst!

Overtuigd? Begin vandaag en krijg tot €3000,- het lidmaatschap cadeau!

Let's go!

Hoeveel wil jij opbouwen voor later?

Bereken snel en eenvoudig hoeveel geld je in moet leggen voor welk pensioen.

Gemiddelde inleg per maand

250
Begin vandaag met je pensioen Gratis lid tot € 3.000