Overstappen van zzp pensioen aanbieder? Dat kan hier.

Delen voor Aandelen

Het member-get-member programma van Bright. Deel je persoonlijke link en verdien allebei vijftien certificaten van aandelen!

Image

Delen voor Aandelen,
hoe werkt het?

 • Meld je aan!

  Meld je hieronder aan voor Delen voor Aandelen en ontvang een unieke link om te delen.

 • Deel het verhaal van Bright

  Deel die link! Op Facebook, WhatsApp, LinkedIn. Via mail of post; wat jij wilt.

 • Verdien allebei

  Zodra iemand betalend lid wordt, krijgen jullie allebei vijftien certificaten van aandelen.

Meld je aan!

Hoe meer leden, hoe lager de tarieven. Dus maak je buurvrouw, vriend of tante enthousiast om ook lid te worden. Als hij of zij meedoet, krijgen jullie allebei extra certificaten van aandelen BrightPensioen. En als we winst gaan uitkeren, dan delen jullie mee.


Veelgestelde vragen over Delen voor Aandelen

 • Wat houdt "aandeelhouder worden" precies in?

  Bij BrightPensioen wordt iedere klant ook lid van onze deelnemerscoöperatie en via deze coöperatie word je mede-eigenaar van BrightPensioen. De coöperatie is namelijk één van de aandeelhouders van BrightPensioen. 

  Er is een coöperatiebestuur en een jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Daar kan iedere deelnemer zaken ter tafel brengen. Het bestuur kan deze punten – als aandeelhouder van BrightPensioen – inbrengen op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van BrightPensioen.

  Naarmate het aantal deelnemers groeit, groeit het aandelenbelang – en daarmee de zeggenschap – van de deelnemerscoöperatie. Als er in de toekomst winst kan worden gedeeld, dan delen de leden hierin mee.

 • Wie komt in aanmerking voor Delen voor Aandelen?

  Alleen deelnemers van BrightPensioen mogen zich aanmelden als ambassadeur. De introducé mag nog geen deelnemer van BrightPensioen zijn of niet onder een kortingsregeling vallen, anders dan de ‘gratis lid tot € 5.000 / één jaar’ regeling.

  Lees de actievoorwaarden voor mensen die zijn uitgesloten van deelname.

 • Hoe kan ik het member-get-member programma delen?

  Meld je aan met je naam en e-mailadres. Er komt een link tevoorschijn, deze link kun je delen op elke mogelijke manier. Wij hebben mail, Facebook en WhatsApp alvast voor je klaargezet. Of kopieer de link en deel ‘m (online), waar je wilt. Je hebt geen account nodig, wel dien je zelf Bright-lid te zijn natuurlijk.

  Weet je even niet wat je over BrightPensioen moet vertellen? Gebruik of deel gerust onze handige hand-out.

 • Waar vind ik het certificaat van mijn aandelen?

  De certificaten worden eenmaal per jaar geüpload in de online portal. Dat gebeurt meestal in maart. Alle leden die voor maart dit jaar betalend lid zijn geworden, kunnen het certificaat vinden op de startpagina van de portal, onderaan. Iedereen die in of na maart betalend lid is geworden, zal het certificaat in het voorjaar van het volgend jaar ontvangen.

 • Wat houdt de fair-use-policy in?

  We vertrouwen erop dat iedereen het member-get-member programma eerlijk gebruikt. Dus dat er alleen ‘echte klanten’ worden aangemeld. Dus geen klanten die uiteindelijk niet gaan inleggen. Of klanten die, voordat ze betalend lid worden, hun lidmaatschap alweer opzeggen. Mocht dit toch voorkomen, dan kunnen de certificaten van aandelen weer ingetrokken worden.

 • Ik heb mijn beloning niet ontvangen. Wat nu?

  De certificaten worden eenmaal per jaar geüpload in de portal. Dit gebeurt in maart, nadat de introducé betalend lid is geworden.

  Vermoed je dat er iets mis is gegaan of mis je certificaten van aandelen? Neem dan contact met ons op via: info@brightpensioen.nl.

Samen met onze duizenden leden bouwen
we aan een eerlijker financieel- en pensioenstelsel

Image