Image

Webinar: arbeidsongeschiktheid en pensioen in één

Arbeidsongeschiktheid en pensioen: de lievelingsonderwerpen van elke zzp’er. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering vinden ze te duur en pensioen vinden ze te ingewikkeld.

Gelukkig kun je nu in een klap beide puzzeltjes oplossen. De slimme koppen van BrightPensioen en SharePeople hebben namelijk samen een oplossing bedacht.

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met Bright. Inmiddels delen al zo’n 500 leden van Bright hun risico op arbeidsongeschiktheid onderling via SharePeople.

Elke maand zet elke deelnemer een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Dat inkomen wordt geschonken door de andere leden. Het geld dat niet wordt gebruikt aan giften, gaat hupsakee in je pensioenpot. Zo sla je dus twee financiële vliegen in een klap.

Wil je weten hoe het precies werkt? En hoe je het zelf regelt? Kijk dan naar het webinar. Pensioenprofessor S. Zonneveld en arbeidsongeschiktheidsprofessor C. Blaauw leggen je het in een uurtje uit.

 Image

Dit kun je verwachten tijdens het webinar:

 • Hoe je het risico op arbeidsongeschiktheid deelt via SharePeople.
 • Hoe je pensioen via BrightPensioen werkt.
 • Hoe de combinatie BrightPensioen en SharePeople werkt.
 • En we geven antwoord op al je vragen. Hoe werkt het schenken? Hoe werkt het ziekmelden? Hoe voorkom je misbruik? Wie kan er meedoen? Hoe kun je de niet gebruikte inleg voor je pensioen gebruiken? Hoe je het risico op arbeidsongeschiktheid via SharePeople kunt delen.

Ding! Dong! Speciale aanbiedingen! €200 voordeel

Word je voor 1 januari 2020 lid van SharePeople en BrightPensioen? Dan kan dit je in totaal
€ 200 voordeel opleveren! Bij SharePeople krijg je € 100 korting op de inschrijfkosten. Daarbovenop krijg je bij BrightPensioen nog eens € 100 korting mits je voor 1 januari minimaal 3000 euro op jouw rekening hebt gestort.

 Image

Gratis boek: Reis rond de wereld in je beste jaren

Iedereen die het webinar bekijkt, krijgt een gratis boek van Sjaak Zonneveld. De “Reis rond de wereld in je beste jaren” heeft in de top drie gestaan van reisverhalen van Bol.com.

Eerder webinar terugkijken?

Bekijk ‘m dan hier terug. Maar ja, live is natuurlijk wel leuker. Want dan kun je meteen ook vragen stellen en meedoen met polls. Schrijf je hieronder in voor een live webinar.

Onze oplossing voor jou

Zo simpel is het

 • Open een rekening

  Word ook lid. En open online meteen een rekening.

 • Start met inleggen

  We beleggen je inleg duurzaam en tegen kostprijs.

 • Laat je pot geld uitkeren

  Als je met pensioen wilt, kun je je geld laten uitkeren.