Image

Belastingaangifte voor zzp’ers

Misschien niet de leukste klus als ondernemer, maar wel fijn als het er weer opzit… De belastingaangifte. Financieel expert Oskar Barendse helpt je er in dit webinar doorheen. Het webinar is terug te kijken via de button bovenin of onderin de pagina.

Voor zzp’ers komen er bij de aangifte inkomstenbelasting meer dingen kijken, dan bij de particuliere aangifte. In dit webinar leer je daarom het maximale uit je aangifte te halen als zzp’er. Inclusief concrete tips natuurlijk. Leuker kunnen wij het niet maken… Of misschien toch wel.

Alvast wat inlezen? Wij maakten een blog met drie onmisbare belastingaangifte tips en een blog over de aftrekposten voor ondernemers.

NB: géén zzp’er? Geen nood. Oskar gaf op woensdag 17 maart een webinar voor particulieren over de belastingaangifte, via Knab bank. Je kunt ‘m hier terugkijken.

Over Oskar

Image

Dit Bright Academy webinar wordt gegeven door Oskar Barendse. Oskar is financieel expert, coach, trainer, spreker en softwarebouwer en zorgt ervoor dat zijn klanten inzicht krijgen in hun financiën. Naast zijn ondernemerschap werkt hij daarnaast al jaren bij en voor Knab, de online bank.

Ben je Bright-lid en wil je ook een webinar geven in de Bright Academy? Laat het ons weten.

Onze oplossing voor jou

Bright
Helder en slim

  • Je geld is veilig

    Wat er ook met Bright gebeurt: jij blijft eigenaar van jouw geld.

  • We zijn een social enterprise

    We gaan niet voor maximale winst, maar voor een maximaal pensioen.

  • Je wordt mede-eigenaar

    Elk lid is mede-eigenaar en deelt mee in de winst: slim en eerlijk.