Image

Hoe onderscheid je jouw bedrijf van de concurrentie?

Iedereen koopt weleens wat, of het nu zakelijk is of privé. De een voor een prikje. De ander wat duurder. En de keuze is vaak reuze. Geen overbodige luxe dus om met jouw bedrijf, dienst of product duidelijk boven het maaiveld uit te steken. Weten hoe je dit het beste aanpakt? Lizanne Jakobs vertelt het je in haar webinar op 30 juni.

Jij gaat net dat stapje verder en doet het bewust een beetje anders dan je concurrent. Maar weten je klanten dat wel? En wat hebben zij daaraan? Het webinar gaat hier dieper op in. Je leert je bedrijf (nóg beter) positioneren op een manier die bij jou past. Of je nu een startende of ervaren ondernemer bent.

Over de spreker

Lizanne Jakobs runt Brilliant Work en is expert op het gebied van sales, marketing en bedrijfsgroei. Ze combineert het beste van theorie en praktijk. Lizanne helpt ZZP- en MKB-klanten uit Nederland en het buitenland met omzetgroei, export en een betere interne bedrijfsvoering. Ze werd door Enterprise Nation benoemd tot een van de top 50 consultants van het Verenigd Koninkrijk. Ook coacht Lizanne haar eigen team van coaches en adviseurs. Brilliant Work werd in 2019 verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland door Corporate Vision magazine.

Image

Ben je Bright-lid en wil je ook een webinar geven in de Bright Academy? Laat het ons weten.

    Andere webinars in de Bright Academy