Masterclass netwerken met The Freelance Qommunity

Freelancers zijn onderdeel van de workforce van de toekomst. Werken voor wie, waar en wanneer je maar wilt. Vrijheid, blijheid! Maar het freelance leven kan ook eenzaam, onzeker en moeilijk zijn. Je bent je eigen sales, finance en marketingafdeling. Oh, en netwerk guru. Want je freelance netwerk is natuurlijk erg belangrijk.

Maar netwerken is een vak apart. Hoe pak je dit het beste aan? Kiki Calis en Kim Trotz van The Freelance Qommunity gaan je helpen.

In deze workshop leer je:

  • waarom netwerken je gelukkig maakt;
  • vijf concrete netwerktips;
  • hoe je binnen en buiten je bubbel netwerkt;
  • nieuwe mensen kennen!

Over de sprekers

Masterclass netwerken voor BrightPensioen Bright Academy, met Kim en Kiki van The Freelance Qommunity

Kiki Calis

Kiki en Kim geloven erin dat een ijzersterk netwerk de basis is voor alles. Uit je netwerk komen de vetste klussen, de juiste kennis en de high-five die je nodig hebt. Daarom bedachten ze: The Freelance Qommunity. Een online platform waar inmiddels 250+ Qollega’s (ander woord voor leden) uit Nederland en België elke dag van elkaar leren.

Masterclass netwerken voor BrightPensioen Bright Academy, met Kim en Kiki van The Freelance Qommunity

Kim Trotz

Ze lanceerden hun freelanceplatform in the middle of corona. Waarom? Juist toen was verbinding moeilijker dan ooit. Hoe kom je nieuwe mensen tegen en waar spreek je af met opdrachtgevers? Qommunity bedacht er creatieve oplossingen voor. Van virtuele datingshows met opdrachtgevers tot een speeddateshow met alle Qollega’s.

Over The Freelance Qommunity

The Freelance Qommunity gelooft dat naast vrijheid en zelfstandigheid, verbinding en zekerheid ook bij the freelance life horen. Hun missie? Van freelancen het leukste beroep van de wereld maken! Met het membership (als Bright-lid krijg je korting) krijg je toegang tot co-work plekken, workshops, events, klussen, hulp bij pensioen en verzekeringen en het belangrijkste: échte freelance Qollega’s.

Ben je Bright-lid en wil je ook een webinar geven in de Bright Academy? Laat het ons weten.