Image

Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één!

Arbeidsongeschiktheid en pensioen: de lievelingsonderwerpen van elke ondernemer. Een AOV lijkt duur en pensioen te ingewikkeld.

Gelukkig kun je nu in een klap beide puzzels oplossen. De slimme koppen van Bright en SharePeople hebben namelijk samen een oplossing bedacht.

Dit webinar is on-demand. Liever live meedoen? Kijk in onze agenda voor het eerstvolgende live webinar.

SharePeople X BrightPensioen

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met Bright. Inmiddels delen al meer dan achthonderd leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid.

Image

Iedere maand zet elke deelnemer een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Geschonken door andere Bright-leden. Het geld dat niet wordt gebruikt aan giften, gaat hupsakee in je pensioenpot. Zo sla je twee financiële vliegen in een klap.

Wil je weten hoe het precies werkt? En hoe je het zelf regelt? Kijk dan naar het webinar. Pensioenprofessor Sjaak Zonneveld en arbeidsongeschiktheidsprofessor Cosmas Blaauw leggen je het in een uurtje uit.

Dit kun je verwachten tijdens het webinar:

 • Hoe je het risico op arbeidsongeschiktheid deelt via SharePeople.
 • Hoe pensioen via BrightPensioen werkt.
 • Hoe de combinatie BrightPensioen en SharePeople werkt.
 • En we geven antwoord op al je vragen. Hoe werkt het schenken? Hoe werkt het ziekmelden? Hoe voorkom je misbruik? Wie kan er meedoen? Hoe kun je de niet gebruikte inleg voor je pensioen gebruiken?

En dit… Speciale aanbieding! € 75 voordeel

Word je lid van SharePeople en BrightPensioen? Dan kan dit je in totaal € 75 voordeel opleveren! Bij SharePeople krijg je € 25 korting op de inschrijfkosten. Daarbovenop krijg je bij BrightPensioen € 50 korting op je eerste lidmaatschapsfactuur.

Gratis e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren

Iedereen die het webinar bekijkt, krijgt het gratis e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren van Sjaak. Het boek staat op nummer drie in de top tien beste reisverhalen voor thuis van Bol.com. Image

Onze oplossing voor jou

Zo simpel is het

 • Open een rekening

  Word ook lid. En open online een rekening.

 • Start met inleggen

  Wij beleggen je inleg duurzaam en tegen kostprijs.

 • Laat je pot geld uitkeren

  Als je met pensioen wilt, kun je jouw geld laten uitkeren.