Image

Word een pro in public speaking

Er is al genoeg standaard. Standaard sprekers, met standaard verhalen, met standaard trucjes. Jouw publiek vraagt om pakkende en passende verhalen. En nog belangrijker, ze willen geraakt worden. Door jouw verhaal, op jouw manier verteld. Of het nu gaat om een zakelijke presentatie voor groot publiek, of een 1-op-1 gesprek tijdens een netwerkevent.

In dit webinar neemt public speaking expert Marco Pesch jou mee in de wereld van storytelling. Wat kan jij leren van de oude Grieken, Disney en Pixar? En nog belangrijker: hoe kan jij dit toepassen? In zowel je salespitch, je zakelijke presentatie, als in het antwoord op de gevreesde vraag: “hey, wat doe jij eigenlijk?”

Over de spreker

Marco is eigenaar van public speaking training agency HAPPY GOOD TALK. Hij noemt zichzelf een comfortzonevergroter. De missie van zijn agency is om zelfvertrouwen te creëren, door middel van training en coaching op het gebied van spreken in het openbaar. Hij preekt eigenheid: “minder van datzelfde, meer van dat andere op het podium”. Zowel in eigenheid, als representatie.

Fun fact: Marco werkte ooit als clown in een circus en sprak leden van de Europese Commissie toe over vergrijzing.

Ben je Bright-lid en wil je ook een webinar geven in de Bright Academy? Laat het ons weten.

    Alle Bright Academy webinars