Bright Academy webinar strategisch ondernemen Niels Huismans - BrightPensioen januari 2021

Zo leer je strategisch ondernemen als zzp’er

De toekomst valt niet te voorspellen. Ook niet voor jou als ondernemer. Het heeft weinig zin om je daar blind op te staren. Maar ondernemen met oog op de toekomst, is wél slim. Oftewel: kunnen inspelen op veranderingen in een onvoorspelbare markt. Door een sterke strategie te hebben! In dit webinar hoor je meer.

Vaak doen wendbare professionals en organisaties het beter dan hun minder wendbare concurrenten. Ze groeien sneller, kennen een hoge klant- en medewerkerstevredenheid en leren dagelijks bij hoe het beter kan. Flexibel zijn en kunnen schakelen dus. Noem het agile of adaptief vermogen; het gaat erom dat ook jij als zelfstandig professional in staat bent om je snel aan te passen aan een veranderende situatie. Het concept van de Rollende Strategie van Adapt is hierop gericht en biedt handvaten.

Dit komt er onder andere aan bod in het webinar:

  • Waarom is het hebben van een missie, visie en strategie van belang?
  • Als het goed gaat met de economie, is het relatief makkelijk om je boterham te verdienen. Maar hoe blijf je overeind wanneer het minder gaat?
  • Hoe vermijd je tunnelvisie bij jouw strategievorming?
  • Hoe kun je eenvoudig een strategisch ritme creëren als professional?

Met de praktische tips en voorbeelden kun je na het webinar gelijk zelf aan de slag.

Over de spreker

Portretfoto Niels Huismans - Bright Academy webinar strategisch ondernemen Niels Huismans - BrightPensioen januari 2021

Ondernemers en organisaties helpen om strategisch koers te zetten en te houden. Daar wordt Niels Huismans blij van. Hij startte samen met z’n compagnon Laurens van Piggelen Adapt Innovatie in 2018. Ze deden dit vanuit de overtuiging dat alle ondernemers en organisaties meer bezig zouden moeten zijn met hun strategische vraagstukken. Naast zijn werk heeft Niels passie voor sport, film, reizen en culinaire uitspattingen. Ook is Niels sinds 2014 actief als raadslid in de gemeente Alphen-Chaam en publiceerde hij in 2018 zijn eigen boek genaamd “Lerend leven”.

Ben je Bright-lid en wil je ook een webinar geven in de Bright Academy? Laat het ons weten.

    Meer webinars