De jaarruimte tool voor 2023 is beschikbaar, download ‘m nu

Webinar: ZZP pensioen overboeken naar Bright

Het ZZP Pensioen stopt ermee. Zonde, want dit vonden we – na Bright 😉 – een goede optie. Wij zijn vrijwel gelijk gestart met ZZP Pensioen en werkten de eerste jaren samen met enkele betrokkenen. Het ZZP Pensioen heeft alle 4500 klanten de mogelijkheid gegeven over te stappen naar een andere aanbieder, zoals BrightPensioen. Om ervoor te zorgen dat overstappen moeiteloos verloopt, geven we dit webinar. Natuurlijk vertellen we ook meer over wie wij zijn en wat we doen. In het kort: Bright = een duurzaam en flexibel pensioen (lijfrente), voor een vast lidmaatschap, beleggen tegen kostprijs en ieder lid is mede-aandeelhouder.

In 45 minuten vertellen wij jou over BrightPensioen en hoe het overstappen (een “fiscaal geruisloze waardeoverdracht”) werkt. Er is natuurlijk ook voldoende tijd om vragen te stellen (via de chat).

Voor wie is het webinar?

Voor iedereen die momenteel klant is bij ZZP Pensioen. Maar ook ZZP’ers, DGA’s en werknemers die overwegen over te stappen van een andere (lijfrente)aanbieder naar Bright.

Wat komt er aan bod tijdens het webinar?

 • Een introductie over BrightPensioen
 • Waarin Bright verschilt van andere aanbieders
 • Wat er verandert op pensioengebied per 1/1/2023 (naar aanleiding van Prinsjesdag)
 • Stap voor stap uitleg over hoe je simpel kunt overstappen naar BrightPensioen

Image

Gratis e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren

Iedereen die het webinar bijwoont, krijgt gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren. Nummer drie in de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com.

Eerder opgenomen webinar terugkijken

Op deze pagina kun je het laatste webinar ‘on demand’ terugkijken. Maar live is leuker! Dan kun je direct vragen stellen en meedoen met de polls. Schrijf je in via de button hieronder.

Onze oplossing voor jou

Zo simpel is het

 • Open een rekening

  Word ook lid. En open online een rekening.

 • Start met inleggen

  Wij beleggen je inleg duurzaam en tegen kostprijs.

 • Laat je pot geld uitkeren

  Als je met pensioen wilt, kun je jouw geld laten uitkeren.