Terugkijken: Webinar ‘Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één’

Veel zzp’ers sluiten geen AOV af omdat ze dat te duur vinden én ze stellen van het opbouwen van pensioen uit. Om beide problemen in één keer op te lossen zijn BrightPensioen en SharePeople een samenwerking aangegaan. 9 juli gaven Cosmas Blaauw van SharePeople en Sjaak Zonneveld van BrightPensioen een webinar waarin ze uitlegden hoe het precies werkt. En je kunt het webinar terugkijken op een moment waarop het jou uitkomt. Reserveer een uur voor het webinar.

Via het crowdsurance platform SharePeople delen inmiddels meer dan 350 Bright leden het risico op arbeidsongeschiktheid onderling met andere Bright leden. Maandelijks zetten ze een bedrag opzij voor eventuele zieken. Is er een lid ziek, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen, geschonken door de andere leden. Verreweg het grootste deel dat niet gebruikt wordt voor giften gaat in de pensioenpot!

Tijdens dit ‘webinar on demand’ leggen Cosmas en Sjaak uit:

  • Hoe je het risico op arbeidsongeschiktheid via SharePeople kunt delen
  • Hoe pensioen via BrightPensioen werkt.
  • Hoe de combinatie BrightPensioen – SharePeople werkt. Hoe werkt het schenken? Hoe werkt het ziekmelden? Hoe voorkom je misbruik? Hoe kun je de niet gebruikte inleg voor je pensioen gebruiken? etc.

Begin vandaag met je pensioen Gratis lid tot € 3.000