Webinar ‘Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één’

Veel zzp’ers vinden een AOV te duur én stellen pensioen opbouwen uit. Om beide problemen in één keer op te lossen zijn BrightPensioen en SharePeople een samenwerking aangegaan. Cosmas Blaauw van SharePeople en Sjaak Zonneveld van BrightPensioen leggen in dit webinar uit hoe je dit makkelijk regelt. Reserveer een uur voor het webinar.

Via het crowdsurance platform SharePeople delen inmiddels zo’n 400 Bright leden het risico op arbeidsongeschiktheid onderling met andere Bright leden. Maandelijks zetten ze een bedrag opzij voor eventuele zieken. AIs er een lid ziek, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen, geschonken door de andere leden. Verreweg het grootste deel dat niet gebruikt wordt voor giften gaat in de pensioenpot!

Tijdens dit webinar leggen Cosmas en Sjaak uit:

  • Hoe je het risico op arbeidsongeschiktheid via SharePeople kunt delen
  • Hoe pensioen via BrightPensioen werkt.
  • Hoe de combinatie BrightPensioen – SharePeople werkt. Hoe werkt het schenken? Hoe werkt het ziekmelden? Hoe voorkom je misbruik? Wie kunnen er meedoen? Hoe kun je de niet gebruikte inleg voor je pensioen gebruiken? etc. etc.

Speciale aanbieding

Wie zowel lid wordt van SharePeople als BrightPensioen krijgt totaal € 140 voordeel. Daarnaast krijgt iedereen die het webinar bekijkt gratis het boek Reis rond de wereld in je beste jaren, nummer 3 uit de top-10 reisverhalen van Bol.com.

Eerder opgenomen webinar terugkijken?

Dat kan ook, op deze pagina kun je het laatste webinar ‘on demand’ terugkijken. Maar live is leuker, want dan kun je vragen stellen en meedoen met de polls. Schrijf je in door hieronder te klikken.

Begin vandaag met je pensioen Gratis lid tot € 3.000