Samen, eerlijker meer pensioen opbouwen.

100% Duurzaam, flexibel en helemaal van jou.

Daarom kiezen deelnemers voor BrightPensioen.

Hoeveel wil jij opbouwen voor later?

Bereken snel en eenvoudig hoeveel geld je in moet leggen voor welk pensioen.

Gemiddelde inleg per maand

250

Voor wie?

BrightPensioen is er voor iedereen die zijn of haar pensioen zelf moet regelen. Of je jezelf nu ZZP’er, ZP’er, freelancer, DGA of ondernemer noemt: voor jouw pensioen kun je bij ons terecht. Maar ook als jouw werkgever niets aan pensioen doet, ben je bij ons aan het juiste adres.

Veilig

BrightPensioen wordt nooit eigenaar van jouw geld. Jouw pensioenvermogen staat in bewaring bij de grootste bewaarbank van Nederland. Dus wat er ook gebeurt met BrightPensioen: jouw geld blijft van jou. Lees hier meer over veiligheid en risico’s.

Gratis whitepaper: Zeven manieren om zelf je pensioen te regelen

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen? En wat de voor- en nadelen ervan zijn? Van hypotheek aflossen, lijfrente, oudedagsreserve: ons whitepaper legt het allemaal haarfijn uit. Download de whitepaper hier.

Pensioen faciliteren als werkgever: pensioen, maar dan anders

Je bent werkgever en je wilt in deze tijden van snelle verandering flexibel blijven. Ook wil je een goed werkgever zijn, want talent is schaars. Een traditionele pensioenregeling is weinig flexibel. Gelukkig kan pensioen ook anders. Lees in deze whitepaper meer over het faciliteren van pensioen of bekijk hoe dit eruit ziet voor werknemers in loondienst.

Pensioen kun je zel-luf!

Begin vandaag met je pensioen Gratis lid tot € 3.000
Bel me terug
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.