28 oktober 2021

Lancering van de Bright Nabestaandenverzekering

BrightPensioen lanceert de Bright Nabestaandenverzekering! Deze verzekering is exclusief voor Bright-leden en bedoeld om je nabestaanden goed achter te laten. Wij hebben deze nabestaandenverzekering ontwikkeld in samenwerking met Dazure en Allianz.

Bij BrightPensioen gaat bij overlijden de opgebouwde pensioenpot standaard naar je nabestaanden. Daar is geen verzekering voor nodig. Maar het kan zijn dat je (ruim) voor je pensioendatum overlijdt en dat je nog niet veel of genoeg in je pot hebt zitten. Om dat aan te kunnen vullen is er nu de Bright Nabestaandenverzekering.

Naarmate je pensioenpot groeit, wordt het bedrag dat je moet bijverzekeren  (mogelijk) kleiner. In dat geval kun je het verzekerde bedrag tussentijds kosteloos verlagen. En zo kan je premie dus ook lager worden.

Wens vanuit de leden

Sjaak Zonneveld, directeur van BrightPensioen, vertelt: “We praten veel met onze deelnemers. Ze zijn immers allemaal ook mede-eigenaar via de deelnemerscoöperatie van BrightPensioen. In deze gesprekken kwam regelmatig de vraag of we wilden nadenken over een nabestaandenverzekering. En bij inventarisatie tijdens de Algemene Ledenvergadering van de deelnemerscoöperatie, gaf een meerderheid aan hierin geïnteresseerd te zijn. Dat heeft tot deze lancering geleid. We hebben de verzekering samen met Dazure ontwikkeld. Dazure staat net als Bright voor een eerlijker en duurzamer financiële wereld. En zowel Dazure als BrightPensioen zijn door vrouwen opgericht. We passen bij elkaar.”

 

Onze nabestaandenverzekering in de media:

Emerce: BrightPensioen lanceert nabestaandenverzekering 

InFinance: BrightPensioen lanceert nabestaandenverzekering

AMweb: Dazure ontwikkelt nabestaandenverzekering voor BrightPensioen

VerzekeringsNieuws: Dazure ontwikkelt nabestaandenverzekering voor BrightPensioen

VVP Online: BrightPensioen lanceert nabestaandenverzekering