Hoeveel wil jij opbouwen voor later?

Jouw leeftijd {{calculateCtrl.age}}

Start pensioenuitkering {{calculateCtrl.startPension}}

i

Gemiddelde inleg per maand

Wat denk je gemiddeld per maand in te leggen gedurende de gehele looptijd?

Gemiddelde inleg per maand € {{calculateCtrl.monthlyFeeCalculated()}}

i

Eenmalige inleg

Vul hier een bedrag in dat je ineens wilt inleggen. Bijvoorbeeld omdat je een bestaande lijfrentepolis overboekt of omdat je je fiscale oudedagsreserve (FOR) afstort.

Eenmalige inleg € {{calculateCtrl.initialFeeCalculated()}}

i

Gekozen gemiddeld bruto rendement

We beleggen volgens het lifecycle principe. Tien jaar voor de gekozen pensioendatum wordt het risico afgebouwd naar defensief. In het bruto rendement wordt hier rekening mee gehouden. Het getoonde percentage verandert met de opbouwperiode: hoe korter de periode hoe lager het rendement. Als je hier zelf een bruto rendement kiest, wordt geen rekening gehouden met de risico-afbouw via de lifecycle.

Gekozen gemiddeld bruto rendement {{calculateCtrl.effeciencyCalculated()}}

Wat mis ik als ik {{ calculateCtrl.delay }} jaar later begin

Vul je gegevens in en kijk wat jouw pensioen kan zijn!

Opbouwperiode {{ calculateCtrl.buildTime() }} jaar

i

Indicatie opgebouwd vermogen

Dit is de totale pot met geld die kunt opbouwen. Met deze pot koop je uiteindelijk een uitkering aan. Je bepaalt zelf hoe lang die uitkeringsperiode moet zijn.

Indicatie opgebouwd vermogen

{{ calculateCtrl.endCapitalBright(true) | currency:"€":0 }}

i

Indicatie bruto uitkering per maand

Dit is een indicatie van de uitkering die je bij de huidige rentestand kunt verwachten voor de periode daaronder kiest. Koopkracht toont wat deze uitkering in euro's van vandaag zou zijn bij een inflatie van 2%. Kijk dus voor het bepalen van je inleg naar de door jou gewenste koopkracht.

Indicatie bruto uitkering per maand

{{ calculateCtrl.monthlyCapitalBright() | currency:"€":0 }} Koopkracht: {{ calculateCtrl.monthlyCapitalPower() | currency:"€":0 }}

i

Uitkeringsperiode

In deze indicator krijg je een indicatie voor een uitkeringsperiode van 20, 25 of 30 jaar. In de praktijk kun je ook een andere periodes kiezen. Minimaal 5 jaar, maximaal levenslang.

Uitkeringsperiode {{calculateCtrl.payoutPeriodCalculated()}}

Met de gegevens die je nu hebt ingevuld, is uitsluitend lijfrente opbouwen bij BrightPensioen minder aantrekkelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden hier iets aan te doen. Wil je weten wat? Neem dan even contact met ons op: 020 – 70 70 540.

Wat mis ik als ik {{ calculateCtrl.delay }} jaar later begin

{{ calculateCtrl.differenceYearLater() | currency:"€ -":0 }} {{ calculateCtrl.differenceYearLaterPercentage() }}% minder

  Sta BrightPensioen toe de uitkomsten van de pensioenindicator en andere handige tips en tools met je te delen. We beloven je niet te spammen en je kunt je via elke e-mail die je van ons ontvangt uitschrijven.
 • Voor meer informatie over hoe wij met jouw gegevens omgaan: zie onze privacy verklaring.
disclaimer

De pensioenindicator is bedoeld om je een indicatie te geven van het op te bouwen pensioenvermogen en bijbehorende uitkering en koopkracht bij een zelf te variëren inleg, rendement en looptijd. Het jaarlijks lidmaatschap van € 210 wordt niet op de inleg in mindering gebracht en is ook niet verwerkt in de indicatie van het opgebouwd vermogen. De getoonde bedragen zijn slechts een indicatie. Er is geen rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie en deze indicatie houdt geen individueel advies in. Het daadwerkelijke eindresultaat is van meerdere factoren afhankelijk en aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De berekeningen worden in dit document uitgelegd.

Bereken hoeveel je maximaal fiscaal vriendelijk kunt inleggen en hoeveel belastinggeld je terug kunt verwachten.

Wij willen samen duurzaam meer pensioen opbouwen!

Meer pensioen, hoezo?

We verdienen niet aan jouw vermogen, maar aan een vast lidmaatschap voor onze dienstverlening. Dat is eerlijk, transparant en levert meer pensioen op. Veel meer.

100% duurzaam

We beleggen 100% duurzaam. Dit levert meer rendement voor jou en een betere toekomst voor ons allemaal op.

Als wij groeien, groei jij mee!

Als lid en deelnemer wordt je mede-eigenaar van Bright. Gezamenlijk bepalen we de koers en als we winst maken dan deel jij mee.

Ontmoet Bright

Je bent altijd welkom bij onze webinars en events!

Begin vandaag met je pensioen.
Word Bright!

Word Bright!

Stap 1 - Open een rekening

Binnen 5 minuten geregeld en altijd opzegbaar. Het lidmaatschap is de eerste twee jaar gratis, totdat je € 3.000 aan vermogen bij ons hebt opgebouwd.

Stap 2 - Bereken je inleg

Bereken hoeveel je maximaal fiscaal vriendelijk kunt inleggen en hoeveel je aan belasting terug kunt krijgen. Kies hoeveel je eenmalig en/of periodiek wilt inleggen.

Stap 3 - Inleggen

Geef makkelijk en online jouw inleg in. In jouw persoonlijke deelnemersomgeving kun je deze elk moment weer aanpassen.

Waar we trots op zijn

 • Veilig

  Veilig

  BrightPensioen wordt nooit eigenaar van jouw geld. Dus wat er ook met Bright gebeurt: jouw geld blijft van jou.

 • Mede-eigenaar

  Mede-eigenaar

  Bij BrightPensioen krijg je voor het inschrijfgeld (€ 100) aandelen BrightPensioen. Daardoor heb je zeggenschap en deel je mee in de winst.

 • Duurzaam

  Duurzaam

  We beleggen uitsluitend duurzaam. Wij zijn ervan overtuigd dat dat meer rendement voor jou en een betere toekomst voor ons allemaal oplevert.

020-7070540 | Begin vandaag!