Vacature: Business Developer

Of op zoek naar een part-time functie?

Over BrightPensioen

Vacature: Business Developer – Ben jij commercieel en help jij BrightPensioen groeien?

Vorig jaar is Steven bij ons begonnen. Steven is business developer. Of sales executive. Of key account manager. Of wat voor naam je deze functie dan ook geeft. Hij zorgt er in ieder geval voor dat we veel nieuwe klanten verwelkomen. Dat steeds meer mensen ons kennen. Dat steeds meer mensen enthousiast over BrightPensioen worden. Dus wij zijn hartstikke blij met Steven. En daarom zoeken we een tweede Steven. En wat voor functienaam je daar aan geeft mag je zelf weten.

We zoeken een enthousiaste en energieke collega (M/V) die resultaatgericht is en ons helpt om invulling geeft aan de groei die wij ambiëren. We vinden persoonlijkheid en drive belangrijker dan de opleiding (HBO/WO) die je gevolgd hebt. Pas je in het team? Ben je altijd op zoek naar die kans om te scoren? Neem je initiatief als je denkt dat iets beter kan? Is winnen belangrijker dan meedoen? Wij verwachten een oprechte betrokkenheid bij de klant en bij BrightPensioen, want in deze rol ben jij ons visitekaartje. Het is fijn als je al een aantal jaar werkervaring hebt, maar kennis van de pensioensector is allerminst noodzakelijk. Commercieel, leergierig en ondernemend, daar houden we van.

In deze functie leg je contacten met klanten en met strategische partners voor BrightPensioen. Je creëert continu win-win situaties. Deze partners kunnen organisaties zijn die zelfstandige professionals vertegenwoordigen, belangenbehartigers, brancheverenigingen, collega-bedrijven die aanvullende diensten verlenen aan dezelfde doelgroepen en alle mogelijke samenwerkingspartners waar jij zelf mee komt. Daarnaast bezoek je werkgevers zonder pensioenregeling, voor wie BrightPensioen een zeer aantrekkelijk alternatief voor een traditionele pensioenregeling heeft.

Ben jij commercieel en communicatief vaardig, leg jij makkelijk contact en weten mensen jou makkelijk te vinden? Heb je een hoge gun-factor en ben jij zowel nieuwsgierig als leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij:

  • Commercieel en Resultaatgericht
  • Initiatiefrijk, zelfstandig en verantwoordelijk
  • Netwerker
  • Gesprekspartner op niveau
  • Hoge gun-factor
  • Leergierig en nieuwsgierig

Laat ons weten als je kennis wilt maken of solliciteer direct door te mailen naar vacature@brightpensioen.nl t.a.v. Steven van Kempen.

Let op: vanwege de eindejaarsdrukte zal een volgende sollicitatieronde in januari plaatsvinden

 

Over ons

We zijn BrightPensioen gestart omdat we zelf geen aantrekkelijke mogelijkheden konden vinden om pensioen op te bouwen. En omdat we vonden dat de financiële wereld wel wat vernieuwing kon gebruiken. Omdat we vonden dat pensioen makkelijker, duurzamer en leuker kan. Als start-up dagen we de bestaande pensioenwereld uit. En hebben we de ambitie om de beste en meest duurzame pensioenaanbieder van Nederland te worden.

Deel

faqsVeel gestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk eerst even onze veel gestelde vragen

Brightpensioen in het nieuws

We worden veel besproken in het nieuws. Gelukkig bijna altijd positief. Bekijk het overzicht

TweetLaatste tweet

    Bright Pensioen
  • Wil je meer weten over hoe je pensioen op kan bouwen als ZZP'er? Volg op morgen ons gratis webinar 'Pensioen maar d… https://t.co/HlA3ZHr4iA

  • Bekijk meer tweets op Twitter
Begin vandaag met je pensioen Gratis lid tot € 3.000
Bel me terug