BrightPensioen
Speciaal voor VCV Nyenrode leden

Word lid, speciale VCV aanbieding

Verre van een standaard pensioen

BrightPensioen is opgericht omdat pensioen flexibeler, eerlijker en duurzamer kan. BrightPensioen biedt flexibele vermogens- en pensioenopbouw voor ondernemers.
BrightPensioen is de enige aanbieder die geen geld verdient aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap vergoeding. Het vermogen wordt tegen kostprijs belegd in een 100% duurzaam lifecycle fonds.  Zo blijft er meer over voor de deelnemers. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie. Zo bepalen ze mede de koers en delen mee in de winst.

VCV webinar
Ontdek alles over BrightPensioen tijdens ons gratis webinar, speciaal voor VCV leden, op 13 december 2018, om 20:00 uur.

Inschrijven 13 december, 20.00 uur

 

De voordelen van BrightPensioen

 • Pensioen én beleggen voor één lidmaatschap

 • Beleggen tegen kostprijs

 • Bepaal zelf hoeveel en hoe vaak je inlegt 

 • Je wordt lid en mede-eigenaar van BrightPensioen 

 • 100% duurzaam beleggen

 • € 50,- speciale korting voor VCV leden

Speciaal voor VCV leden

Webinar 'Pensioen maar dan leuk'

Hoeveel wil jij opbouwen voor later?

Jouw leeftijd {{calculateCtrl.age}}

Start pensioenuitkering {{calculateCtrl.startPension}}

i

Gemiddelde inleg per maand

Wat denk je gedurende de gehele looptijd gemiddeld per maand in te leggen?

Gemiddelde inleg per maand € {{calculateCtrl.monthlyFeeCalculated()}}

i

Eenmalige inleg

Vul hier het bedrag in dat je ineens wilt inleggen. Bijvoorbeeld omdat je een bestaande lijfrentepolis overboekt of omdat je je fiscale oudedagsreserve (FOR) afstort.

Eenmalige inleg € {{calculateCtrl.initialFeeCalculated()}}

i

Gekozen gemiddeld bruto rendement

We beleggen volgens het lifecycle principe. Tien jaar voor de gekozen pensioendatum wordt het risico afgebouwd naar defensief. In het bruto rendement wordt hier rekening mee gehouden. Het getoonde percentage verandert met de opbouwperiode: hoe korter de periode hoe lager het rendement. Als je hier zelf een bruto rendement kiest, wordt er geen rekening gehouden met de risico-afbouw via de lifecycle.

Gekozen gemiddeld bruto rendement {{calculateCtrl.effeciencyCalculated()}}

Wat mis ik als ik {{ calculateCtrl.delay }} jaar later begin

Vul je gegevens in en kijk wat jouw pensioen kan zijn!

Opbouwperiode {{ calculateCtrl.buildTime() }} jaar

i

Indicatie opgebouwd vermogen

Dit is de totale pot met geld die kunt opbouwen. Met deze pot koop je uiteindelijk een uitkering aan. Je bepaalt zelf hoe lang die uitkeringsperiode moet zijn.

Indicatie opgebouwd vermogen

{{ calculateCtrl.endCapitalBright(true) | currency:"€":0 }}

i

Indicatie bruto uitkering per maand

Dit is een indicatie van de uitkering die je bij de huidige rentestand kunt verwachten voor de periode daaronder kiest. Koopkracht toont wat deze uitkering in euro's van vandaag zou zijn bij een inflatie van 2%.

Indicatie bruto uitkering per maand

{{ calculateCtrl.monthlyCapitalBright() | currency:"€":0 }} Koopkracht: {{ calculateCtrl.monthlyCapitalPower() | currency:"€":0 }}

i

Uitkeringsperiode

In deze indicator krijg je een indicatie voor een uitkeringsperiode van 20, 25 of 30 jaar. In de praktijk kun je ook een andere periodes kiezen. Minimaal 5 jaar, maximaal levenslang.

Uitkeringsperiode {{calculateCtrl.payoutPeriodCalculated()}}

Met de gegevens die je nu hebt ingevuld, is uitsluitend lijfrente opbouwen bij BrightPensioen minder aantrekkelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden hier iets aan te doen. Wil je weten wat? Neem dan even contact met ons op: 020 – 70 70 540.

Wat mis ik als ik {{ calculateCtrl.delay }} jaar later begin

{{ calculateCtrl.differenceYearLater() | currency:"€ -":0 }} {{ calculateCtrl.differenceYearLaterPercentage() }}% minder

  Sta BrightPensioen toe de uitkomsten van de pensioenindicator en andere handige tips en tools met je te delen. We beloven je niet te spammen en je kunt je via elke e-mail die je van ons ontvangt uitschrijven.
 • Voor meer informatie over hoe wij met jouw gegevens omgaan: zie onze privacy verklaring.
disclaimer

De pensioenindicator is bedoeld om je een indicatie te geven van het op te bouwen pensioenvermogen en bijbehorende uitkering en koopkracht bij een zelf te variëren inleg, rendement en looptijd. Het jaarlijks lidmaatschap van € 210 wordt niet op de inleg in mindering gebracht en is ook niet verwerkt in de indicatie van het opgebouwd vermogen. De getoonde bedragen zijn slechts een indicatie. Er is geen rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie en deze indicatie houdt geen individueel advies in. Het daadwerkelijke eindresultaat is van meerdere factoren afhankelijk en aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De berekeningen worden in dit document uitgelegd.

Waar we trots op zijn

Begin met je pensioen

Word Bright!

Stap 1 - Open een rekening

Binnen 5 minuten geregeld en altijd opzegbaar. Het lidmaatschap is gratis totdat je € 3.000 aan pensioen hebt opgebouwd (maximaal twee jaar). Daarnaast krijg je als VCV lid € 50 korting op je eerste factuur.

Stap 2 - Bepaal wanneer je met pensioen wilt

Bedenk wanneer je met pensioen wilt. Tien jaar voor deze datum bouwen wij het risico af van neutraal naar defensief. Dat heet lifecycle-beleggen.  Deze datum kun je op elk later moment nog aanpassen.

Stap 3 - Bepaal je inleg

Bepaal hoeveel je wilt inleggen. Je kunt deze inleg elke maand aanpassen. Makkelijk en online. Gebruik voor het bepalen van je inleg onze handige pensioenindicator en geef je inleg op in jouw klantomgeving.

 • Veilig

  Veilig

  BrightPensioen wordt nooit eigenaar van jouw geld. Dus wat er ook met Bright gebeurt: jouw geld blijft van jou.

 • Mede-eigenaar

  Mede-eigenaar

  Bij BrightPensioen krijg je voor het inschrijfgeld (€ 100) aandelen in BrightPensioen. Daardoor heb je zeggenschap en deel je mee in de winst.

 • Duurzaam

  Duurzaam

  We beleggen uitsluitend duurzaam. Wij zijn ervan overtuigd dat dat meer rendement voor jou en een betere toekomst voor ons allemaal oplevert.

020-7070540 | Begin vandaag!