Overstappen van een andere zzp pensioen aanbieder naar BrightPensioen? Dat kan hier.

20 mei 2021

Ook beleggingsrekening Bright krijgt vijf sterren van MoneyView

Image

MoneyView, het belangrijkste onafhankelijk benchmarkinstituut voor financiële producten, gaf de beleggingsrekening van Bright de hoogste waardering van vijf sterren in de categorie “Laten beleggen” op prijs. Al eerder kreeg ook onze pensioenrekening deze vijf sterren voor de productvoorwaarden.

MoneyView maakt een onderscheid tussen “Traditionele beleggingsrekeningen (zelf beleggen)” en “Vermogensbeheerrekeningen (laten beleggen)”. Bright won de hoogste onderscheiding in de categorie “Vermogensbeheerrekeningen – laten beleggen”.

Uit 24 vermogensbeheerrekeningen zijn 4.800 klantprofielen doorgerekend en Bright kwam hier – samen met Binck Fondsbeleggen – als beste uit de bus!

Een betere onderscheiding van dat we bij Bright de beste prijs-kwaliteit bieden, konden wij niet wensen! Hieronder vind je het hele rapport.

Rapport MoneyView beleggingsrekening

En onderstaand het rapport voor onze pensioenrekening.

Rapport MoneyView pensioenrekening

Ook het FD en Business Insider

Het FD schreef eerder dit jaar al dat BrightPensioen een van de laagste kosten heeft. Een paar weken later concludeerde Business Insider hetzelfde. Bij beide publicaties staat Bright in de top drie van laagste kosten.

Heel wat bewijs dus dat ons unieke prijsmodel – waarbij wij niet verdienen niet aan het vermogen van de klant – uiteindelijk heel voordelig uitpakt voor de klant.

Waar we trots op zijn

  • Pensioen Pro Award voor communicatie - BrightPensioen maart 2022
  • Trustpilot afbeelding website BrightPensioen
  • Image