Communicatie professional

Hallo! Wij zijn BrightPensioen en wij zijn op zoek naar een communicatie professional.

Header foto Afra voor communicatie vacature BrightPensioen

Elke dag iets te doen

Onze unieke communicatie is erg belangrijk (en onderscheidend).

Jij bewaakt dit als communicatie professional, samen met het marketing-communicatieteam.

Je dagen zijn divers en gevuld met bijvoorbeeld het schrijven van blogs, website teksten en mailings, maar ook het strategisch meedenken en opstellen van communicatieplannen.

Wie zoeken wij?

 • Je bent een professional

  Je denkt en werkt op HBO/WO-niveau. Maar jouw houding en skills zijn belangrijker dan een papiertje. Het is fijn als je online savvy bent en ongeveer vier jaar ervaring hebt met communicatie of marketing.

 • Je hebt een creatieve pen

  Je tikt net zo makkelijk een blog als een post voor social. Je schrijft sterke mailings, maar commerciële teksten zijn ook geen probleem. Je blinkt uit in het Nederlands.

  Je kunt daarnaast op strategisch niveau meedenken over content en communicatie.

 • Je staat stevig in je schoenen

  Je hebt geen blad voor de mond: je bent een kritische meedenker en een proactieve aanpakker. Wij houden van mensen met een mening, doorpakkers, initiatiefnemers.

  Ben je het ergens niet mee eens? Of heb je een briljant idee? That’s what we need.

 • Je hebt tijd voor ons

  We zoeken een collega die het liefst fulltime komt helpen. Maar een dagje minder is bespreekbaar. En we hopen dat je jaaaaaren op onze werkvloer rondloopt. Om samen te kunnen groeien en bloeien.

 • Je hebt (n)iets met finance

  Wij hebben niets met de ouwe, suffe financiële wereld. We willen de boel flink opschudden en afstoffen. Als dat jou ook aanspreekt, dan zit het wel goed! En als je toevallig al ervaring hebt in de financiële sector, dan is dat mooi meegenomen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge speler in de finance markt.

Duurzaamheid, transparantie en onze deelnemers voorop zetten, vinden wij belangrijk (ook te lezen in onze duurzame missie en sociale missie).

Van de ouwe, suffe financiële wereld blijven we ver vandaan. We willen juist de boel opschudden. Met eerlijke en duidelijke producten. Uitgelegd in heldere taal.

Wat bieden wij?

 • Money, money, money…

  We bieden je een mooi salaris tussen de €3000-€3600 per maand o.b.v. fulltime afhankelijk van je ervaring.

  Na een half jaartje mag je zelf een Bright rekening openen op onze kosten.

  And speaking of pensioen: daar dragen we ook aan bij. Verder krijg je een reiskosten- en telefoonvergoeding, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op fulltime basis.

 • Scale-up

  Wij zijn precies dat waar je aan denkt bij een scale-up. Een informele club, een klein en energiek team, veel jonge geesten, fairchain koffie, pogingen tot humor, een (0.0) biertje en soms een weekend naar de Ardennen (of andere plek) om samen lol te hebben.

  Allesbehalve een saai, grijs pensioenbedrijf.

Meet Afra
Eén van je Bright collega’s

“Ik kende Bright al, omdat ik er m’n pensioen regelde als zzp’er. Maar ik vond het zo’n leuke club dat ik er ben gaan werken! Ik had weinig ervaring in of met finance of pensioen, maar dat pik je hier zo op. Het werk is divers, dat is het leuke! Veel ruimte voor eigen ideeën. En op kantoor is het altijd gezellig. Voeg je mij toe op LinkedIn als je meer wilt weten? Leuk!”

Portretfoto Afra voor BrightPensioen website