4 februari 2015

Wie zijn de partners van BrightPensioen?

We werken samen met verschillende partijen en zzp’ers. Bij voorkeur met partners en professionals die ook deelnemer zijn van Bright. De partners waar BrightPensioen mee samenwerkt zijn:

Beleggen

Op gebied van beleggen laten we ons adviseren door Mercer

Online deelnemersadministratie

Voor de online deelnemersportal en de deelnemersadministratie hebben we gekozen voor Fincircle van Keylane – Artena. Fincircle is een modern, state of the art software systeem voor pensioenuitvoerders. Het stelt ons in staat op een efficiënte en klantvriendelijke manier de administratie te voeren en met onze deelnemers te communiceren.

Bewaarbank & Bewaarder

Het vermogen van onze deelnemers is ondergebracht in een bewaarbedrijf bij KAS Bank en blijft eigendom van de deelnemers. KAS Bank is de grootste bewaarbank van Nederland en bewaart het pensioengeld van miljoenen Nederlanders.

Website

Onze website is gebouwd door Ivaldi.

Compliance, risk en juridisch advies

Peter Krijnen is onze compliance officer. Peter werkte in totaal 30 jaar bij zowel DNB (De Nederlandsche Bank) als AFM (Autoriteit Financiele Markten). Hij zorgt ervoor dat wij op de hoogte blijven van de laatste wet- en regelgeving zodat wij, indien nodig, onze dienstverlening en processen aanpassen.

Accountancy

BDO Amsterdam is onze accountant. BDO controleert onze financiële administratie, onze interne processen en jaarrekening.

Notarieel & Fiscaal advies

Voor notariële en fiscale ondersteuning maken we gebruik van de diensten van Loyens & Loeff. Loyens & Loeff heeft veel ervaring met de oprichting en ondersteuning van financiële instellingen.

Daarnaast ondersteunen diverse zelfstandige professionals ons, bijvoorbeeld op gebied van online marketing, ontwerp, social media en PR. En die zijn uiteraard ook allemaal deelnemer van BrightPensioen!