Beleggen bij Bright.
Voor wie meer rendement wil dan sparen, maar niet teveel risico wil lopen

Gratis lid tot € 3.000

Samen duurzaam meer vermogen opbouwen

Drie jaar geleden lanceerden we BrightPensioen. Omdat we de financiële wereld eerlijker, duurzamer en transparanter wilden maken. Het gebruikelijke verdienmodel – waarbij verdiend wordt aan het vermogen van de klant – ging op de schop. Bij ons betaal je een lidmaatschap dat losstaat van je vermogen. En we hebben onze klanten aandeelhouder gemaakt. Zo gaan klantbelang en aandeelhoudersbelang hand in hand.

We zijn begonnen met pensioen, omdat een groeiende groep mensen geen pensioen opbouwt. Inmiddels zijn we er voor iedereen die vermogen wil opbouwen op een eerlijke en 100% duurzame manier. Voor mensen die geen ingewikkelde beleggingskeuzes willen maken. Voor mensen die geen hoog risico willen lopen, maar wel meer rendement willen dan sparen oplevert.

BrightBeleggen

 • 100% duurzaam

 • Jij bepaalt hoeveel en hoe vaak je inlegt 

 • Jij kiest beleggingshorizon, wij doen de rest

 • Minder risico en mogelijk extra rendement door herbalanceren

 • Beleggen tegen kostprijs

Gezamenlijk en tegen kostprijs beleggen verkleint het risico en vergroot de kans op een goed rendement

Geen geld uit jouw vermogen

We verdienen niet aan jouw beleggingen, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. En dat scheelt rendement. We streven geen winstmaximalisatie na. Wél een maximaal vermogen voor jou.

Het voordeel van samen beleggen

Door samen te beleggen kunnen we maandelijks de portefeuille herbalanceren zonder extra kosten te maken. Herbalanceren verkleint het risico en kan tot wel 1% extra rendement opleveren.

Duurzaam beleggen

Onderzoek toont aan dat duurzaam beleggen zeker zoveel oplevert als niet-duurzaam. Oftewel: duurzaam beleggen kan bijdragen aan een beter rendement én aan een betere wereld.

Onze rendementen

We beleggen breed gespreid in ETF’s (Exchange-Traded Funds). Dit wordt ook wel indexbeleggen genoemd. Hiermee behaal je een marktconform rendement met lage kosten. We proberen niet de markt te verslaan: onderzoek wijst uit dat dit vrijwel onmogelijk is. Zeker over een langere periode. Ons doelrendement bij een neutraal risicoprofiel is 6% – uitgaande van een inflatie van 2%. Bekijk hier de essentiële informatie van het Bright LifeCycle Fonds.

We rapporteren maandelijks onze rendementen. Bekijk onze rendementen sinds de start van het Bright LifeCycle Fonds, 5 februari 2015.

Bekijk onze rendementen

 srcset=

Waar we trots op zijn

Zo beperken we jouw risico’s

Aan beleggen zijn risico’s verbonden. Wij beperken jouw risico door onze beleggingen breed te spreiden, niet risicovoller te beleggen dan neutraal en maandelijks te herbalanceren. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot lifecycle beleggen. Hierbij bouwen we het risico af van neutraal naar defensief vanaf een door jou te kiezen datum. Lees meer over hoe wij beleggen of bekijk het webinar.

Lees hoe wij beleggen   Bekijk webinar “Zo beleggen we Bright”

Wat je nog moet weten over BrightBeleggen

Begin met beleggen. Word Bright!

Word Bright!

Stap 1 - Open een rekening

Binnen 5 minuten geregeld en altijd opzegbaar. Het lidmaatschap is gratis totdat je € 3.000 aan vermogen hebt opgebouwd (maximaal twee jaar).

Stap 2 - Bepaal je beleggingshorizon

Bepaal of je het risico wilt afbouwen richting een bepaalde datum (lifecycle-beleggen) of dat je de gehele periode neutraal of defensief wilt beleggen. Dit doe je door de einddatum aan te passen.

Stap 3 - Kies je gewenste inleg

Kies hoeveel je eenmalig en/of periodiek wilt inleggen. Je kunt deze inleg elke maand aanpassen. Makkelijk en online. Gebruik voor het bepalen van je inleg onze handige vermogensindicator.

Ontmoet Bright

Je bent altijd welkom bij onze webinars en events!

 • Veilig

  Veilig

  BrightPensioen wordt nooit eigenaar van jouw geld. Dus wat er ook met Bright gebeurt: jouw geld blijft van jou.

 • Mede-eigenaar

  Mede-eigenaar

  Bij BrightPensioen krijg je voor het inschrijfgeld (€ 100) aandelen BrightPensioen. Daardoor heb je zeggenschap en deel je mee in de winst.

 • Duurzaam

  Duurzaam

  We beleggen uitsluitend duurzaam. Wij zijn ervan overtuigd dat dat meer rendement voor jou en een betere toekomst voor ons allemaal oplevert.

020-7070540 | Begin vandaag!