Iedereen kan beleggen

Heb je wat geld om opzij te zetten? En wil je een hoger rendement dan sparen? Denk dan eens aan beleggen. Het is minder moeilijk en minder spannend dan je denkt. We vertellen je graag waar je op moet letten en waar je moet beginnen.

Image

Waarom beleggen slim kan zijn

Je wilt dat je geld sneller groeit dan de inflatie. Dat lukt niet met sparen. Met beleggen heb je meer kans op een mooi rendement. Maar het is natuurlijk wel belangrijk hoe je belegt en waarin.

Image

Bouw vandaag slim aan een mooi potje voor morgen

 • Zo beleg je slim

  Natuurlijk zitten er risico’s aan beleggen. Het is dus de kunst om die risico’s zoveel mogelijk te beperken. Door niet op één paard te wedden, maar te spreiden. Door niet alles in een keer in te zetten, maar periodiek. Door niet te gaan voor een quick-win, maar voor de lange termijn. De geschiedenis laat namelijk zien dat lange termijn beleggen werkt. En zeker nu: slim investeren in onze toekomst wordt steeds belangrijker.

 • Zo profiteer je van de beurs

  Je hebt actieve beleggers; die proberen de koers te voorspellen. En je hebt passieve beleggers; die gewoon de koers volgen. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat passief beleggen slimmer is. Passieve beleggingsfondsen doen het meestal beter dan actieve fondsen. Bovendien zijn passieve fondsen ook goedkoper.

 • Zo heb je zo min mogelijk kosten

  Hoe minder kosten je maakt, hoe hoger straks je rendement. Daarom pakken we geen percentage van je beleggingen, maar werken we met een vast jaarlijks bedrag; je lidmaatschap.

 • Zo beleg je ook in de wereld

  Steeds meer mensen beleggen voor een mooie toekomst. Door onder andere tabak, wapens, corruptie en kinderarbeid links te laten liggen. En omdat steeds meer mensen dat doen, geloven wij dat duurzaam beleggen ook steeds meer gaat opleveren.

Hoeveel wil jij straks hebben?

Jouw leeftijd
0
Je belegt tot je...
0
Gemiddelde inleg per maand
0
Eenmalige inleg
0
Gekozen gemiddeld bruto rendement
0
Wat mis ik als ik jaar later begin?
0
Benieuwd hoe je vermogen eruit kan komen te zien?
Vul dan snel je gegevens in.
Opbouwperiode: jaar
Indicatie opgebouwd vermogen
Totaal ingelegd
De vaste vergoeding voor het lidmaatschap wordt apart in rekening gebracht. Deze gaat niet ten laste van je jaarruimte en is niet aftrekbaar.
Wat mis ik als ik jaar later begin?
€ − % minder

Beleggen voor meer vrijheid

Het gaat niet alleen om meer geld. Het gaat om wat je met dat geld kunt doen. Geld geeft je vrijheid. Om te reizen, om je hypotheek af te lossen, om je kinderen te laten studeren, om eerder met pensioen te gaan of om een jaartje met tussenpensioen te gaan.

Image

Jij kiest hoeveel en hoelang. Wij doen de rest

 • Open een rekening

  Word ook lid. En open meteen een beleggingsrekening. Als je wilt krijg je er een pensioenrekening bij. Twee rekeningen voor één lidmaatschap.

 • Bepaal je inleg

  Hoeveel ga je inleggen? En hoe vaak? Om het je makkelijk te maken, mag je dat elke maand aanpassen en hebben we geen minimum inleg.

 • Bepaal je termijn

  Geef aan hoe lang je je geld opzij wilt zetten. Dat noemen we in de beleggingswereld je horizon. Als we weten wat je horizon is, kunnen we daar je risico op afbouwen.