22 juli 2020

Waarom WeFlyCheap voor Bright heeft gekozen

Foto van Eelko van Drongelen, oprichter WeFlyCheap

“Een deel van ons personeel ontving pensioen via een sector pensioenfonds. Een ander deel van ons personeel niet, maar werd gecompenseerd door een hoger salaris”, vertelt Eelko van Drongelen, oprichter van WeFlyCheap. “Op een gegeven moment wilde het personeel toch wat meer sturing en begeleiding in het pensioensparen. Zo kwam BrightPensioen bij ons in beeld.”

Eelko had de keuze snel gemaakt. “Door een simpele SEO-zoektocht kwamen we bij BrightPensioen terecht. We hadden al vernomen, via via, dat BrightPensioen wordt gezien als een prettige partij om pensioen bij op te bouwen.”

“We hebben er met de medewerkers over gesproken. Door het goede verhaal gecombineerd met een duidelijke website, kregen ze vertrouwen in deze manier van pensioen opbouwen.”

Duurzaam en goed rendement

“Betrouwbaarheid en duidelijkheid zijn belangrijk voor ons, omdat werknemers toch voor een lange periode geld wegzetten. Daarnaast sprak het duurzaamheidsaspect ons aan, zeker als dit samengaat met een goed rendement. Wij denken dat BrightPensioen ons dit kan bieden. We zitten natuurlijk in de reisbranche, dus beleggingen in airlines kunnen wat ons betreft zeker ook door de beugel.”

Over WeFlyCheap

WeFlyCheap vindt dat reizen voor iedereen mogelijk moet zijn. Eelco, Ruud en de rest van het team speuren daarom het internet af naar goedkope vluchten, zoals de naam al suggereert. Sinds de oprichting in 2013 heeft WeFlyCheap al meer dan 500.000 mensen op reis kunnen sturen.

Ook een Bright pensioen regelen voor jouw werknemers? Klik dan hier.