Je hebt tot 31 december de tijd om je jaarruimte te benutten. Bereken jouw jaarruimte vandaag.

Werken bij Bright

Bright is een challenger in de financiële wereld en groeit hard. Wij zoeken energieke collega’s die mee willen bouwen aan Bright als beste beleggingsinstelling en pensioenaanbieder van de wereld.

Image

Wij willen de meest geliefde financial ter wereld worden.
Ambitieus? Jazeker. Onmogelijk? Zeker niet!

De financiële wereld moet anders. Met die gedachte zijn wij BrightPensioen gestart. We bedenken continu slimme oplossingen voor de financiële uitdagingen van deze tijd. Samen maken we de financiële wereld eerlijker, transparanter en duurzamer. Samen zetten we het belang van onze klant voorop. Help je mee?

Image

Bright is een financiële instelling. Klopt.
Maar wij zijn meer dan dat.

Wij zijn een coöperatie, waarbij ieder lid ook mede-eigenaar is. Onze leden delen mee in de winst en bepalen mede onze koers. Bright is ook een social enterprise. Voor ons is ‘winst maken’ geen doel op zich, maar een manier om maatschappelijke uitdagingen op te lossen. En we zijn een community, omdat we geloven in de kracht van samen.

En dit vinden onze leden

Waarden staan bij ons niet op een tegeltje,
maar aan de oorsprong van ons bestaan.

 • Samen

  Samen kom je altijd verder dan alleen. Door collectief te handelen, vergroten wij de individuele rijkdom van onze leden.

 • Vrij

  Wij zijn vrije geesten. Onafhankelijk, optimistisch, ondernemend en overtuigd. Wij trekken ons eigen plan.

 • Helder

  Wij zijn open, duidelijk en concreet. Kleine lettertjes of vage beloftes, daar doen wij niet aan. Je weet precies wat je aan ons hebt. Onze intenties zijn zuiver en wij hebben niets te verbergen.

 • Activerend

  Er is werk aan de winkel. Mensen moeten wakker worden geschud. Wij nodigen je uit het heft in eigen handen te nemen, wat betreft je pensioen en vermogen. Wij reiken je de middelen uit om dat ook te doen. Het is tijd voor actie!

Myrna
Vraagbaak en chief klantenservice

“Er is een platte organisatiestructuur, waarbij iedereen met elkaar meedenkt. De sfeer op kantoor is altijd gezellig. Er is ruimte voor een grapje, maar zeker ook de mogelijkheid om veel te leren.”

Image

Davide
Manusje van alles en taalpurist

“Ik vind het mooi om voor een werkgever te werken die in plaats van winstmaximalisatie, maximale maatschappelijke impact nastreeft. Wij zetten ons elke dag in om het financiële stelsel eerlijker te maken.”

Image

Luuk
Brabantse business developer

“Wij werken in een klein team, waarin iedereen nauw samenwerkt om de meest geliefde financiële instelling ter wereld worden. Veel verantwoordelijkheid, informeel en een leuke werkplek.”

Image

Kiekjes van ons team