Werken bij Bright

We zijn een challenger in de financiële wereld en we groeien hard. Daarom zoeken we enthousiaste en energieke collega’s!

Image

We willen de meest geliefde financial ter wereld worden.
Ambitieus? Jazeker. Onmogelijk? Zeker niet!

De financiële wereld moet anders. Met die gedachte zijn we BrightPensioen gestart. We bedenken continu slimme oplossingen voor de financiële uitdagingen van deze tijd. Samen maken we de financiële wereld eerlijker, transparanter en duurzamer. Samen zetten we het belang van onze klant voorop. Help jij mee?

 

Image

We zijn een financiële instelling. Klopt.
Maar we zijn meer dan dat.

We zijn een coöperatie, waarbij ieder lid ook mede-eigenaar is. Onze leden delen mee in de winst en bepalen mede onze koers. We zijn een social enterprise. Voor ons is ‘winst maken’ dus geen doel op zich, maar een manier om maatschappelijke uitdagingen op te lossen. En we zijn een community. Omdat we geloven in de kracht van samen.

En dit vinden onze leden

Waarden hangen niet op een tegeltje aan de muur.
Waarden staan aan de oorsprong van ons ontstaan.

 • Samen

  Samen kom je altijd verder dan alleen. Door collectief te handelen vergroten we de individuele rijkdom van onze leden.

 • Vrij

  We zijn vrije geesten. Onafhankelijk, optimistisch, ondernemend en overtuigd. We trekken altijd ons eigen plan.

 • Helder

  We zijn open, duidelijk en concreet. We doen niet moeilijk en je weet precies wat je aan ons hebt. Onze intenties zijn zuiver en we hebben niets te verbergen. Echt niets.

 • Activerend

  Er is werk aan de winkel. Mensen moeten wakker worden geschud. We nodigen je uit het heft in eigen handen te nemen. En we reiken de middelen uit om dat ook te doen. Het is tijd voor actie!

Myrna
Vraagbaak en chief klantenservice

“Er is een platte organisatiestructuur, waarbij iedereen met elkaar meedenkt. De sfeer op kantoor is altijd gezellig. Er is ruimte voor een grapje, maar daarnaast ook de mogelijkheid om veel te leren.”

Image

Davide
Manusje van alles en taalpurist

“Ik vind het mooi om voor een werkgever te werken die in plaats van winstmaximalisatie, maximale maatschappelijke impact nastreeft. We zetten ons elke dag in om het financiële stelsel eerlijker te maken.”

Image

Luuk
Brabantse business developer

“We werken in een klein team, waarin iedereen nauw samenwerkt om de meest geliefde financiële instelling ter wereld worden. Veel verantwoordelijkheid, informeel en een leuke werkplek.”

Image

Ontmoet het team