Werken bij Bright

BrightPensioen zet de financiële wereld op z’n kop. En we groeien hard. Wij zoeken daarom collega’s die mee willen bouwen aan Bright als beste én leukste beleggingsinstelling en pensioenaanbieder van de wereld.

Header vacaturepagina BrightPensioen
Header vacaturepagina BrightPensioen

Wij willen de meest geliefde financial ter wereld worden.
Ambitieus? Jazeker. Onmogelijk? Zeker niet!

De financiële wereld moet anders. Met die gedachte zijn wij BrightPensioen gestart. Wij bedenken continu slimme oplossingen voor de financiële uitdagingen van deze tijd. Samen maken we de financiële wereld eerlijker, transparanter en duurzamer. Samen zetten we het belang van onze deelnemers voorop.

Image

Waar we trots op zijn

 • Pensioen Pro Award voor communicatie - BrightPensioen maart 2022
 • Trustpilot afbeelding website BrightPensioen
 • Image

Bright is een financiële instelling. Klopt.
Maar wij zijn meer dan dat.

Zo werken we met een coöperatief model, waarbij ieder lid mede-eigenaar is. Onze leden delen mee in de winst (zodra we winst kunnen uitkeren) en bepalen mede onze koers. Bright is ook een social enterprise. Voor ons is ‘winst maken’ geen doel op zich, maar een manier om maatschappelijke uitdagingen op te lossen. En we steken energie in onze community, omdat we geloven in de kracht van samen. Via de Bright Academy bijvoorbeeld, waarin Bright-leden kennis met elkaar kunnen delen.

Waarden staan bij ons niet op een tegeltje,
maar aan de oorsprong van ons bestaan

 • Samen

  Samen kom je altijd verder dan alleen. Met collectief handelen, zet je stappen. En vergroten we de individuele rijkdom van onze leden.

 • Vrij

  Wij zijn vrije geesten. Onafhankelijk, optimistisch, ondernemend en overtuigd. Wij trekken ons eigen plan. Wij willen mensen wakker schudden en tools aanreiken. Zodat zij zelf het heft in eigen handen kunnen nemen.

 • Helder

  Wij zijn open, duidelijk en concreet. Kleine lettertjes of vage beloftes, daar doen wij niet aan. Je weet precies wat je aan ons hebt. Onze intenties zijn zuiver en wij hebben niets te verbergen.

Bas
Business developer

“Het fijne aan werken bij Bright is dat je lekker door kunt pakken. Er is genoeg te doen en als je een kans ziet, kun je daar bijna altijd wel iets mee. Je ziet gelijk het resultaat van je eigen werk en ideeën! Heel tof.”

BrightPensioen collega Bas de Roo

Kelly
Communicatie professional

“Ik krijg veel energie van meewerken aan een doel waar de maatschappij iets aan heeft. Samen met een team die zich er met veel plezier voor inzet. Bij Bright heb ik dat echt gevonden!”

BrightPensioen collega Kelly Simaela

Kiekjes van het team