Overstappen van zzp pensioen aanbieder? Dat kan hier >

Werken bij Bright

BrightPensioen zet de financiële wereld op z’n kop. En we groeien hard. Wij zoeken daarom collega’s die mee willen bouwen aan Bright als de beste én leukste beleggingsinstelling en pensioenaanbieder van de wereld. Doe je mee?

Image

Wij willen de meest geliefde financial ter wereld worden.
Ambitieus? Jazeker. Onmogelijk? Zeker niet!

De financiële wereld moet anders. Met die gedachte zijn wij BrightPensioen gestart. We bedenken continu slimme oplossingen voor de financiële uitdagingen van deze tijd. Samen maken we de financiële wereld eerlijker, transparanter en duurzamer. Samen zetten we het belang van onze klant voorop.

Image

Bright is een financiële instelling. Klopt.
Maar wij zijn meer dan dat.

Zo werken we met een coöperatie, waarbij ieder lid mede-eigenaar is. Onze leden delen mee in de winst (zodra we winst kunnen uitkeren) en bepalen mede onze koers. Bright is ook een social enterprise. Voor ons is ‘winst maken’ geen doel op zich, maar een manier om maatschappelijke uitdagingen op te lossen. En we steken energie in onze community, omdat we geloven in de kracht van samen. Via de Bright Academy bijvoorbeeld, waarin Bright-leden kennis met elkaar kunnen delen.

En dit vinden onze leden

Waarden staan bij ons niet op een tegeltje,
maar aan de oorsprong van ons bestaan.

 • Samen

  Samen kom je altijd verder dan alleen. Door collectief te handelen, vergroten wij de individuele rijkdom van onze leden.

 • Vrij

  Wij zijn vrije geesten. Onafhankelijk, optimistisch, ondernemend en overtuigd. Wij trekken ons eigen plan.

 • Helder

  Wij zijn open, duidelijk en concreet. Kleine lettertjes of vage beloftes, daar doen wij niet aan. Je weet precies wat je aan ons hebt. Onze intenties zijn zuiver en wij hebben niets te verbergen.

 • Activerend

  Er is werk aan de winkel. Wij willen mensen wakker schudden en tools aanreiken. Zodat zij zelf het heft in eigen handen kunnen nemen, wat betreft hun pensioen en vermogen.

Myrna
Vraagbaak en chief klantenservice

“Er is een platte organisatiestructuur, waarbij iedereen met elkaar meedenkt. De sfeer op kantoor is altijd gezellig. Er is ruimte voor een grapje, maar zeker ook de mogelijkheid om veel te leren.”

Image

Luuk
Brabantse business developer

“Wij werken in een klein team, waarin iedereen nauw samenwerkt om de meest geliefde financiële instelling ter wereld worden. Veel verantwoordelijkheid, informeel en een leuke werkplek.”

Image

Kiekjes van ons team