Bright voor Fring freelancers

Hé, leuk dat je bij FreelanceFest was! Op deze pagina kun je het e-book van Sjaak downloaden. En je leest meer over onze (tussenpensioen) rekeningen.

Image

Tussenpensioen? Moet je doen!

Sjaak Zonneveld bedacht de term tussenpensioen. Iets wat iedereen een paar keer in z’n leven zou moeten doen, vindt-ie. Want waarom zou je jouw dromen uitstellen tot later?

Geïnspireerd geraakt op FreelanceFest? Mooi. Dan kunnen de voorbereidingen beginnen. Download hieronder het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren en volg Take a Break, de podcast. Verderop deze pagina lees je meer over onze rekeningen.

Geld opzij voor jouw (tussen)pensioen

Ook voor een sabbatical zal je geld opzij moeten zetten. Hoeveel, dat verschilt per persoon. En of je dit parkeert op een spaarrekening, in een oude sok of ergens anders, natuurlijk ook.

Heb je nog even de tijd en wil je dat jouw geld kan renderen? Dan kun je een Bright beleggingsrekening openen voor jouw ’tussenpensioenpot’. Of voor andere doelen natuurlijk.

Op een bepaald moment toch fulltime pensioneren? Daarvoor open je een Bright pensioenrekening. Met belastingvoordeel, omdat je het geld voor lange tijd vastzet. In officiële termen heet dat een lijfrente (of box 1) rekening.

Beide rekeningen openen is trouwens het slimst: je krijgt van ons twee rekeningen voor één lidmaatschap.

Bright voor jou

 • Onze rekeningen

  • Pensioenrekening met belastingvoordeel voor later.
  • Flexibele rekening voor een tussenpensioen (of ander doel waarvoor je wilt beleggen).
  • Voor één lidmaatschap mag je beide rekeningen openen.
 • Dit vinden we ook Bright

  • Geen verborgen kosten, maar een vast lidmaatschap. Zo houd jij meer over.
  • Wij beleggen tegen kostprijs.
  • Wij beleggen jouw inleg duurzaam en wereldwijd gespreid.
  • Elk lid is mede-eigenaar en deelt later mee in de winst.
  • Flexibel, via de online portal.
  • € 50 korting op je eerste lidmaatschap factuur. Cadeautje! Geef bij het aanmelden door dat je via Fring komt.

  Meer op onze voordelen pagina.

Hoeveel wil jij straks hebben?

0
0
0
0
0
0
Benieuwd hoeveel je kunt opbouwen met beleggen?
Speel met de schuifjes en krijg een indicatie.

Opbouwperiode: jaar

Indicatie opgebouwd vermogen

Totaal ingelegd

Met de gekozen inleg en looptijd, is Bright voor jou minder aantrekkelijk. Als je meer en/of langer inlegt wordt Bright wél interessant. En dan verdwijnt deze melding weer.

Wat mis ik als ik over jaar begin?

€ − % minder

Disclaimer
Deze tool geeft je een indicatie van het vermogen dat je kunt opbouwen bij een zelf te variëren inleg, rendement en looptijd. Het jaarlijks lidmaatschap wordt niet op de inleg in mindering gebracht en is ook niet verwerkt in de indicatie van het opgebouwd vermogen. De getoonde bedragen zijn slechts een indicatie. Er is géén rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie en deze indicatie is geen individueel advies. Het daadwerkelijke eindresultaat is van meerdere factoren afhankelijk. Aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend. De waarde van je beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De berekening en formule worden verderop de pagina uitgelegd.