15 november 2019

MoneyView geeft BrightPensioen voor derde jaar op rij de hoogste waardering

Het onafhankelijke benchmarkinstituut Moneyview heeft dit jaar voor de derde keer lijfrente-beleggingsproducten vergeleken. Dit is de categorie waartoe de zzp-pensioenoplossingen vallen. In het onderzoek zijn 17 producten onderzocht en op 38 kenmerken beoordeeld. BrightPensioen heeft voor het derde jaar de hoogste score van vijf sterren gekregen. Daarmee is BrightPensioen de enige zzp-pensioenoplossing die alle keren de hoogste waardering kreeg

Kwalitatief de beste

We zijn gestart met de missie de beste pensioenaanbieder van Nederland te worden. We zijn heel trots dat het onafhankelijke MoneyView ons product opnieuw de hoogste score van vijf sterren toekent. Een bevestiging dat we inderdaad op kwaliteit bovenaan staan. De kwaliteit van ons beleggingsbeleid, de kwaliteit van onze lifecycle in combinatie met ons unieke lidmaatschapsmodel, zorgen voor meer pensioen voor onze deelnemers.
Als enige aanbieder beleggen wij uitsluitend duurzaam. Omdat we ervan overtuigd zijn dat dit een beter rendement en een betere toekomst voor ons allemaal oplevert.

NPS van 68
Ook onze klanten weten dit te waarderen. Onze NPS score van 68 is de hoogste in de financiƫle sector.