Overstappen van zzp pensioen aanbieder? Dat kan hier.

25 november 2020

MoneyView geeft BrightPensioen hoogste waardering op productvoorwaarden én op prijs

Het onafhankelijke benchmarkinstituut MoneyView heeft BrightPensioen vier jaar op rij de maximale vijf sterren toegekend in de categorie productvoorwaarden. 

Image

Sinds 2017 wordt door MoneyView lijfrente-beleggingsproducten vergeleken. Dit is de categorie waartoe zzp-pensioenoplossingen vallen. In het onderzoek zijn twintig producten onderzocht en op veertig kenmerken beoordeeld. BrightPensioen heeft als enige zzp-pensioenoplossing alle keren de hoogste score van vijf sterren gekregen in de categorie productvoorwaarden.

Kwaliteit bovenaan

BrightPensioen is gestart met de missie om de beste pensioenaanbieder van Nederland te worden. Wij zijn daarom heel trots dat het onafhankelijke MoneyView ons product opnieuw de hoogste score van vijf sterren toekent in de categorie productvoorwaarden. Een bevestiging dat we inderdaad op kwaliteit bovenaan staan. De kwaliteit van ons beleggingsbeleid, ons LifeCycle Fonds en ons unieke lidmaatschapsmodel, zorgen voor meer (pensioen)vermogen voor onze deelnemers.

Ook vijf sterren op prijs

Image

In mei 2021 ontvingen wij ook vijf sterren van MoneyView voor onze beleggingsrekening, in de categorie “prijs”. Bij de vermogensbeheerrekeningen 24 producten onderzocht. Hierbij zijn 4.800 klantprofielen doorgerekend en Bright kreeg – samen met Binck – als enige vijf sterren op prijs. Hét bewijs dat Bright een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding biedt.

Uitsluitend duurzaam

Bright belegt uitsluitend duurzaam. Want waarom zou je geld dat bedoeld is om je toekomst veilig te stellen, beleggen in zaken die die toekomst juist in gevaar brengen? Wij geloven dat duurzaam beleggen een beter rendement voor jou én een betere toekomst voor ons allemaal oplevert.

Blije leden

MoneyView is een waardevolle erkenning, maar minstens zo belangrijk is wat onze leden vinden. Gelukkig zijn ook zij erg positief. Op reviewplatform Trustpilot is de heeft Bright een gemiddelde waardering 4,8 op een schaal van 5. De hoogste van alle financiële instellingen En met onze NPS-meting leggen we de lat hoog voor alle andere spelers in de financiële sector.

Rapport MoneyView pensioenrekening

Rapport MoneyView beleggingsrekening

Waar we trots op zijn

  • Pensioen Pro Award voor communicatie - BrightPensioen maart 2022
  • Trustpilot afbeelding website BrightPensioen
  • Image