25 november 2020

MoneyView geeft BrightPensioen voor vierde jaar op rij de hoogste waardering

Het onafhankelijke benchmarkinstituut MoneyView heeft BrightPensioen voor het vierde jaar op rij de maximale vijf sterren toegekend in de categorie productvoorwaarden. 

Image

Sinds vier jaar wordt door MoneyView lijfrente-beleggingsproducten vergeleken. Dit is de categorie waartoe zzp-pensioenoplossingen vallen. In het onderzoek zijn twintig producten onderzocht en op veertig kenmerken beoordeeld. BrightPensioen heeft als enige zzp-pensioenoplossing alle keren de hoogste score van vijf sterren gekregen in de categorie productvoorwaarden.

Kwaliteit bovenaan

BrightPensioen is gestart met de missie om de beste pensioenaanbieder van Nederland te worden. Wij zijn daarom heel trots dat het onafhankelijke MoneyView ons product opnieuw de hoogste score van vijf sterren toekent in de categorie productvoorwaarden. Een bevestiging dat we inderdaad op kwaliteit bovenaan staan. De kwaliteit van ons beleggingsbeleid, ons LifeCycle Fonds en ons unieke lidmaatschapsmodel, zorgen voor meer (pensioen)vermogen voor onze deelnemers.

Ook vijf sterren voor onze beleggingsrekening

In mei 2021 ontvingen wij ook vijf sterren van MoneyView voor onze beleggingsrekening, in de categorie “prijs”. Hét bewijs dat Bright daadwerkelijk de beste prijs-kwaliteit verhouding biedt.

Uitsluitend duurzaam

Als enige aanbieder belegt BrightPensioen uitsluitend duurzaam. Want waarom zou je geld dat bedoeld is om je toekomst veilig te stellen, beleggen in zaken die die toekomst juist in gevaar brengen?

Blije leden

MoneyView is een waardevolle erkenning, maar minstens zo belangrijk is wat onze leden vinden. Gelukkig zijn ook zij erg positief. Op reviewplatform Trustpilot is de gemiddelde waardering 4,8 op een schaal van 5. En met een NPS van 54 leggen we de lat hoog voor alle andere spelers in de financiële sector.

Rapport MoneyView pensioenrekening

Rapport MoneyView beleggingsrekening

Waar we trots op zijn

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image