Naar blog overzicht
1 minuut minuten
21 nov 2023

MoneyView geeft Bright opnieuw hoogste waardering van vijf sterren op prijs

Afbeelding van Sjaak Zonneveld Geschreven door Sjaak Zonneveld
Image

Het onafhankelijke benchmarkinstituut MoneyView beoordeelt sinds 2017 lijfrente-beleggingsproducten. Hieronder valt ook de pensioenrekening van Bright. In het meest recente rapport (november 2023) zijn 28 producten onderzocht en op prijs beoordeeld. En opnieuw kreeg BrightPensioen de hoogste score van vijf sterren! 

Wij zijn trots dat het onafhankelijke MoneyView onze pensioenrekening opnieuw vijf sterren op op prijs heeft toegekend! Onze pensioenrekening kreeg hiervoor ook in 2022 al de hoogste waardering en onze beleggingsrekening zelfs al sinds 2021!

Vijf sterren voor ons prijsmodel

In het laatste vergelijkingsrapport van november 2023 ontving Bright vijf sterren van MoneyView in de categorie “prijs”. Een beter bewijs dat ons unieke prijsmodel het meeste voordeel voor de klant biedt kunnen we zelf niet bedenken. Dit model zorgt voor meer (pensioen)vermogen voor onze deelnemers.

Ook andere onafhankelijke onderzoeksbureaus bevestigen dat al eerder, zoals te lezen viel in het Financieele Dagblad.

En ook vergelijkingssite Finner concludeerde dat BrightPensioen tot de voordeligste aanbieders behoort. Ook bij Finner scoort BrightPensioen de hoogste waardering van vijf sterren.

Image

Ook vijf sterren van Bright-leden

De sterren van MoneyView zijn een waardevolle erkenning, maar net zo belangrijk vinden wij wat onze leden zeggen. Op reviewplatform Trustpilot heeft Bright een gemiddelde waardering 4,8 op een schaal van 5. De hoogste van alle financiële instellingen.

 

Kies voor een prijswinnend pensioen

Meld je vandaag nog aan bij Bright.

Al meer dan 24.000 leden gingen je voor!

Waar we trots op zijn

 • Image
 • B Corp logo
 • Image
 • Image

Zo simpel is het

 • Open een rekening

  Word ook lid. En open online een rekening.

 • Start met inleggen

  Wij beleggen je inleg duurzaam en tegen kostprijs.

 • Laat je pot geld uitkeren

  Als je met pensioen wilt, kun je jouw geld laten uitkeren.