Naar blog overzicht
31 mrt 2021

Business Insider zet voordeligste en duurste pensioenaanbieders op een rij

Afbeelding van Sjaak Zonneveld Geschreven door Sjaak Zonneveld

Zelf pensioenbeleggen is niets nieuws onder de zon. Alleen wie een vergelijking wil maken van verschillende aanbieders, moet toch flink zoeken. Gelukkig komt er steeds meer transparantie in de markt.

Het FD bijvoorbeeld schreef eerder dit jaar over zelf pensioen beleggen. En niet veel later Business Insider. Bij beide publicaties staat Bright in de top drie van laagste kosten bij een X bedrag. Daar zijn wij trots op!

Unieke prijsmodel Bright

Wij verdienen niet aan het vermogen van onze leden, maar aan een vast lidmaatschap. Hoe groot je vermogen ook wordt; jij blijft ons hetzelfde betalen voor onze dienstverlening. Da’s eerlijk en transparant. Daarnaast beleggen we tegen kostprijs. Zo houden Bright-leden meer pensioen over. We gaan voor maximaal pensioen en niet voor maximale winst.

Artikel Business Insider

Business Insider schreef het artikel met behulp van een overzicht van vergelijkingsplatform Finner. In dat overzicht staan achttien aanbieders. In het artikel van Business Insider wordt gekeken naar de eenmalige en lopende kosten, en de voordeligste en duurste aanbieders. BrightPensioen eindigde op de tweede plaats in dit overzicht. Bij het profiel: maandelijkse inleg van 500 euro, looptijd dertig jaar, gemiddeld risicoprofiel.

Image

Ga naar het artikel van Business Insider