2 mei 2020

Waarom Temper voor Bright heeft gekozen

Temper heeft een droom!

Image

Werken met meer energie, variatie en waardering. Een droom waarin aan flexibel werk net zoveel waarde wordt gehecht als aan vast werken. Hoe? Door middel van FreeFlex. Freeflexen is het nieuwe werken, waardoor iedereen de kans krijgt om zelfstandig te zijn. Zelf besluiten waar, wanneer en met wie je wilt werken. Met een online platform brengt Temper freeflexers en bedrijven samen. Ondertussen hebben freelancers via Temper al 2,5 miljoen uur gewerkt in de horeca en retail.

De flexibiliteit die gebruikers van het platform ervaren, werkt door voor de werknemers op Temper HQ. Temper gelooft niet in een traditioneel pensioen. Wel in: de baas zijn over jezelf en je eigen pensioenpot. Niks verplichten, maar juist voorlichten en de keuze bieden om wel of geen pensioen op te bouwen.

Aansluiten bij verwachtingen

“BrightPensioen biedt deze flexibiliteit”, deelt Paul Eggink, oprichter van Temper. “Daarnaast wordt er op locatie workshops georganiseerd, waarin wordt uitgelegd hoe pensioen en duurzaam beleggen werkt. Hierdoor sluit BrightPensioen goed aan op de verwachtingen.”

Meer weten over Temper of een keertje via Temper aan de slag? Lees meer.

Meer weten over pensioen bij Bright voor jouw werknemers?

Lees meer