18 augustus 2021

Waarom Humanwave voor Bright heeft gekozen

Humanwave en Bright go way back. Al sinds 2015 werken wij met Humanwave voor onze personeelsadministratie. In 2020 werd Humanwave ook klant van Bright.

Portretfoto Joan Bassa van HR software Humanwave, voor website BrightPensioen

Joan Bassa, directeur van Humanwave, vertelt: “Met de fijne samenwerking met BrightPensioen zorgen wij ervoor dat de mensen die bij ons werken, een eigen ‘pensioenpot’ kunnen opbouwen. Zij hebben zelf de regie. Dat zorgt voor veel flexibiliteit en past goed bij onze mensen en in deze tijd. Goed zorgen voor onze mensen vind ik heel belangrijk, niet alleen nu maar ook later. Met Bright hebben wij dit goed geregeld. Pensioen lijkt ingewikkeld, maar met de regeling die wij met Bright hebben afgesproken, is dit alles behalve het geval. Ik raad dan ook mkb-bedrijven die de stap willen maken naar pensioen, van harte BrightPensioen aan.”

Menselijke maat

Humanwave zag dat mkb-bedrijven steeds vaker moeite hadden met het managen van de HR. En kostbare fouten maakten. “Met Humanwave maken wij HR-zaken eenvoudig en inzichtelijk”, vertelt Joan. “Wij zorgen ervoor dat je alle HR- en salariszaken online op één plek kan regelen. En houden het zo simpel mogelijk. Wij zijn eerlijk, open en transparant in alles wat we doen. Daarnaast kunnen onze klanten 24/7 rekenen op een vangnet van HR- en salarisexperts. Dat is onze menselijke maat.

Dit zien wij ook bij Bright en dat sprak ons aan. Pensioen, maar dan begrijpelijk. Geen gekke poespas. En bij een modern en open bedrijf, waar alle Bright collega’s altijd voor ons klaarstaan.”

Sjaak en Joan in gesprek

Onlangs mocht Bright aanschuiven in de ‘Humanwave studio’. Sjaak Zonneveld, mededirecteur van BrightPensioen, sprak met Joan over reizen, hoe Sjaak in de pensioenwereld terecht kwam (als doorgewinterde software expert) en hoe het eigenlijk zit met pensioen in Nederland.

Ook benieuwd naar BrightPensioen voor jouw werknemers? Lees verder via de button hieronder.

Bright voor werkgevers

 

Regel je al pensioen via Bright en benieuwd naar Humanwave? Neem een kijkje op onze partner pagina. Bright werkgevers die met Humanwave willen gaan werken, krijgen namelijk een consult ter waarde van € 475 cadeau.