4 november 2015

Steeds meer mensen moeten zelf hun pensioen regelen. Maar velen doen dit niet. Ze vinden pensioen saai en complex en schuiven het dan maar voor zich uit. Begrijpelijk, maar niet verstandig. BrightPensioen bewijst dat pensioen best simpel kan zijn. En niet (heel) saai. En we laten zien wat je zelf kunt doen voor je pensioen.

NLpensioenbewust

Om meer mensen pensioenbewust te maken lanceert BrightPensioen NLpensioenbewust. Een kennisplatform met een schat aan waardevolle informatie voor iedereen die zelf zijn of haar pensioen moet regelen. Naast artikelen zijn er video’s met uitleg, handige rekentools en gratis workshops en webinars. Alles in heldere en begrijpelijke taal.

Uniek kennisplatform

NLpensioenbewust is het eerste kennisplatform dat zich uitsluitend richt op ondernemers, zzp’ers en mensen in loondienst zonder pensioen. Juist voor deze groep is goede kennis over pensioen uiterst belangrijk. Zij moeten tenslotte zelf belangrijke keuzes maken over hun (financiële) toekomst. En die kun je alleen maken wanneer je over de juiste relevante kennis beschikt.

Online community

BrightPensioen betrekt haar doelgroep actief bij NLpensioenbewust. We gebruiken jouw vragen om nieuwe informatie toe te voegen aan het kennisplatform. Stel jouw pensioenvragen aan de NLPensioenbewust community op Facebook. Wissel je ervaringen uit met anderen die zelf voor hun pensioen moeten zorgen. We vragen pensioendeskundigen bij dit initiatief aan aan te sluiten, zodat meer mensen hun kennis kunnen delen en vragen beantwoorden. Dus durf te vragen aan #NLPensioenbewust!

Sluit je direct aan bij de NLpensioenbewust community !