Algemene ledenvergadering (ALV) deelnemerscoöperatie BrightPensioen 2024

Dit jaar is het een belangrijke ALV!

We vragen namelijk iedereen om te stemmen voor een principeakkoord voor de op handen zijnde structuurwijziging. Op deze pagina lees je er alles over.

Via de knop boven- en onderaan deze pagina kun je jezelf aanmelden. Doe dat bij voorkeur uiterlijk zondag 5 mei. Je ontvangt een dag van tevoren of op de dag zelf een link waarmee je de ALV online kunt bekijken.

Er zijn ook een aantal plaatsen om de ALV fysiek bij wonen in de studio in Amsterdam. Stuur – als je dat graag wilt – even een e-mail naar coop@brightpensioen.nl.

Hieronder vind je de stukken voor de ALV van BrightPensioen Coöperatief U.A.

Agenda en stukken

Online stemmen

Wil of kun je de ALV niet bijwonen, maar wil wél je stem laten horen? Dat kan! Via onderstaand formulier kun je digitaal stemmen. Je kunt de antwoorden nog aanpassen tot het einde van de vergadering op 7 mei.

Belangrijk: gebruik het e-mailadres waarop je de uitnodiging voor de ALV hebt ontvangen. En vul jouw Bright-klantnummer in (te vinden in diezelfde mail).

Geen mail ontvangen, maar wel lid? Neem even contact met ons op.

Breng hier jouw stem uit

Vragen aan het bestuur? Stel ze hier

Om tijdens de ALV zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden, vragen we iedereen die nu al vragen heeft om deze nu al te stellen. We zullen elke vraag individueel beantwoorden en een aantal plenair, tijdens de ALV.

  • Deze vraag wordt doorgestuurd naar het bestuur van de deelnemerscoöperatie
  • Graag het e-mailadres waarmee je bekend bent bij BrightPensioen