Image

Doelen en prioriteiten stellen als ondernemer

Hoe zorg je ervoor dat je met focus kan werken? Zodat je jezelf kan richten op wat jou en je bedrijf verder gaat helpen. Voor je het weet raak je bedolven onder inkomende mailtjes, belletjes, ideeën en wensen voor jouw bedrijf. En als ondernemer heb je geen baas die jou vertelt wat je moet bereiken en hoe snel.

In dit webinar leer je hoe je specifieke en meetbare doelen stelt voor de komende jaren. En over hoe je jouw activiteiten plant, zodat je voldoende ‘aan’ je zaak werkt en niet (alleen) ‘in’.

Het verhaal van Lizanne is praktisch en handig voor zowel startende als meer ervaren ondernemers (die struggelen met doelen en prioriteiten stellen).

Over de spreker

Image

Dit webinar wordt gegeven door Bright-lid Lizanne Jakobs. Lizanne richtte coachings- en adviesbureau Brilliant Work op en sprak al eerder in de Bright Academy. Brilliant Work helpt klanten (gesubsidieerd) met ondernemerschap, bedrijfsgroei in binnen- en buitenland en een betere interne bedrijfsvoering. Met twaalf jaar ervaring als ondernemer en bedrijfscoach weet Lizanne goed hoe je het ondernemerschap inricht. In haar workshops leert ze deelnemers praktische zaken om gelijk mee aan de slag te kunnen.

Ben je Bright-lid en wil je ook een webinar geven in de Bright Academy? Laat het ons weten.

    Andere webinars in de Bright Academy