Ophangen review Wout over BrightPensioen - De Bright Side, ervaringen, reviews, het Bright verhaal door Bright-leden

Financieel slim ondernemen in 2022

Herken je dit? Je werkt elke dag hard in je bedrijf, maar je werkt eigenlijk nooit aan je bedrijf. Je voelt je meer een werknemer dan ondernemer. En je winst blijft al tijden op hetzelfde niveau. Je weet dat er dingen moeten veranderen om echt te kunnen groeien. Tijd om het anders aan te gaan pakken in 2022! Maar hoe?

Financieel business coach Garcia Stans gaat je in dit webinar helpen met financieel slim ondernemen. En hoe je daardoor kunt groeien. Zowel startende als ervaren ondernemers en zzp’ers zijn van harte welkom.

In het webinar ontdek je:

  • welke acties je kan ondernemen om meer tijd de krijgen om aan je bedrijf te werken;
  • hoe je jouw winst kan laten toenemen;
  • hoe je meerdere passieve verdienmodellen kan toepassen;
  • en hoe je waarde opbouwt in je bedrijf (zodat je het in de toekomst misschien wel kan verkopen, als je dat zou willen).

Over de spreker

Portretfoto Garcia Stans

Garcia Stans adviseert ondernemers over slim financieel ondernemen. Na jaren in de corporate wereld gewerkt te hebben als controller, startte zij in 2019 haar eigen bedrijf: Sparkle your business. Garcia’s missie is om elke ondernemer cijfers te laten begrijpen. Finance is fun! Als je maar weet waar je het over hebt. En dat is precies wat zij ondernemers leert. Want met een goede financiële strategie en inzicht in financiën, kunnen ondernemers al snel (meer) winstgevend worden.

Ben je Bright-lid en wil je ook een webinar geven in de Bright Academy? Laat het ons weten.