Bright Academy webinar Manou van Eerten over leidinggeven aan millennials - BrightPensioen

Leidinggeven aan millennials

Tegenwoordig werken vier (soms zelfs vijf) generaties samen op de werkvloer. Een uitdaging an sich voor leidinggevenden. Voor de jongste generatie, de zogenoemde millennials (geboren tussen 1985 en 2000), is weleens onbegrip. En werkgevers en managers zijn zoekende naar hoe ze met deze nieuwe generatie om kunnen gaan. Herkenbaar? In dit webinar leer je meer over leiddinggeven aan millennials.

Een generalisatie over ‘de millennial’ is snel gemaakt. Soms worden ‘ze’ zelfs als verwend of lui omschreven. En hun ideeën over bijvoorbeeld (flexibele) werktijden en promotie maken, matchen niet altijd met die van de werkgever of leidinggevende. Een generatie die vraagt om een eigen aanpak dus.

In dit webinar hoor je onder andere:

  • de verschillen tussen jonge en oudere generaties, waardoor je beter snapt waarom iemand doet wat-ie doet;
  • welke oplossingen niet werken en waar je dus maar beter mee kan stoppen;
  • wat je wel kan doen om beter met andere generaties samen te werken en miscommunicatie te voorkomen.

Over de spreker

Portretfoto Manou van Eerten, Bright Academy webinar over leidinggeven aan millennials - BrightPensioen

Manou van Eerten is een ervaren loopbaancoach van 20- en 30ers. Daarnaast is ze expert in het werven en behouden van millennials voor organisatie. Haar eigen dertigersdilemma leverde haar het zelfstandig ondernemerschap op. Ze is oprichter van The ME Company en lid van de beroepsvereniging NOLOC, Erkend Coach en Erkend Teamcoach. Haar coachpraktijk is actief in zowel Amsterdam, Rotterdam, Utrecht als Haarlem. In 2020 werd Manou genomineerd voor Coachtalent van het Jaar bij Coachlink Academy.

Ben je Bright-lid en wil je ook een webinar geven in de Bright Academy? Laat het ons weten.

    Andere webinars in de Bright Academy