Image

Ode aan het ondernemerschap

Misschien wel de meest enthousiaste ambassadeur van het zelfstandig ondernemerschap in Nederland, hebben wij weten te strikken voor de Bright Academy! Peter Maasdam is Alive and Kicking. Hij noemt zichzelf ART-repreneurexpert. Naast entrepreneur (ondernemer) is hij ook kunstenaar namelijk. Pas in de combinatie van beiden is hij gelukkig. Alles draait om authentiek ondernemerschap en zijn grote missie is: “Don’t just create ART or a Business, Create the Life you can call your OWN.”

In dit webinar geeft hij inhoud aan deze quote en uit hij zijn dankbaarheid voor de keuze die hij al op jonge leeftijd maakte om ondernemer te worden. Zijn passie is zo aanstekelijk dat je als zzp’er, ondernemer, maar ook als je (nog) in loondienst gegarandeerd het webinar uitkomt met veel inspiratie.

Dit webinar is voor jou als je:

  • zelfstandige bent en extra inspiratie kan gebruiken;
  • toe bent aan verandering in jouw leven en je overweegt voor jezelf te beginnen;
  • een lossere kijk op de mogelijkheden van jouw onderneming wilt krijgen;
  • vast zit op een plek en in beweging wilt komen, of;
  • in loondienst bent en droomt om (ooit) iets voor jezelf te beginnen.

Over de spreker

Image

Peter Maasdam is eigenaar en oprichter van: KUNSTUITLEEN.NL, vergaderlocatie Amsterdam ART Center, Lijstenmakerij FRAME4U, zelfstandig kunstenaar, trainer en oprichter van de ART-Repreneur Academy (2017). De afgelopen jaren hield Peter zich bezig met het delen van zijn kennis en ervaring van meer dan 33 jaar ondernemerschap. In 2017, 2018 en 2019 won Peter de Award “Best European Speaker of the Year” aan de Professional Speakers Academy in London. Ook alle BrightPensioen collega’s zijn bekend met Peters kennis, creativiteit en enthousiasme. Vorig jaar deden wij onze teambuilding in de kunstuitleen.

Ben je Bright-lid en wil je ook een webinar geven in de Bright Academy? Laat het ons weten.

    Andere webinars in de Bright Academy