Bright Academy webinar Monique van Poorten over preventieve en positieve gezondheid voor professionals - BrightPensioen juni 2022 (3)

Preventieve gezondheid voor professionals

Gezondheid is niet te koop. En als je ziek bent, ben je eigenlijk al te laat. De focus zou moeten liggen op preventie en vroeg ingrijpen. Ook – zeker – als professional. Ervaringsdeskundige Monique van Poorten deelt haar kennis en tips met je.

Als professional wil je jouw ding kunnen doen. En blijven doen. Of je nu ondernemer bent of in een bedrijf werkt. Als jij uitvalt, heeft dat niet alleen gevolgen voor jezelf, maar ook voor jouw/een bedrijf en anderen. Genoeg redenen om preventief met je gezondheid bezig te zijn. En bij vroeg signalen zaken te veranderen. Dit webinar gaat hier dieper op in. Gebaseerd op de wetenschap vanuit de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (ofwel kPNI; hoe het lichaam als een geheel functioneert).

Je hoort meer over:

  • gezondheid vanuit het (nieuwe) positieve gezondheidsprincipe;
  • hoe je vroeg signalen herkent, zodat je problemen en ziekte voor kan zijn;
  • waar aan te werken als je toch al klachten hebt;
  • en praktisch: wat je zelf kunt doen.

Over de spreker

Portretfoto Monique van Poorten over preventieve en positieve gezondheid voor professionals - Bright Academy, BrightPensioen juni 2022

Monique van Poorten is natuurgeneeskundige therapeut en helpt al zestien jaar mensen in haar praktijk in Arnhem om baas te worden over hun eigen gezondheid. Ze gelooft niet in symptoombestrijding, maar kijkt naar de oorzaak en kern van waar iets vandaan komt. In dit webinar vertelt ze op beeldende wijze over de achtergrond en wetenschap van de evolutionaire en biologische mechanisme van ons lichaam.

Ben je Bright-lid en wil je ook een webinar geven in de Bright Academy? Laat het ons weten.

    Andere webinars in de Bright Academy