18 november 2016

Steven, waar heb ik jou eerder gezien?

Ik ben opgegroeid in regio Nijmegen, heb gestudeerd in Maastricht, ben daarna vanuit Utrecht naar Den Haag verhuisd en na een aantal jaar in Delft te hebben gewerkt ben ik weer terug verhuisd naar Utrecht. Inmiddels werk ik in Amsterdam en wellicht dat je mij tijdens een van mijn reizen in Azië hebt gezien. Zo niet, dan is het ongetwijfeld tijdens een van de webinars van BrightPensioen geweest.

Welke rol heb jij binnen BrightPensioen?

Binnen BrightPensioen ben ik business developer, een generieke naam omdat het lastig in 1 titel te vatten is. Ik help BrightPensioen om verder te groeien op allerlei manieren. Dat kan zijn door het geven van workshops, het uitbreiden van ons netwerk en het presenteren van onze oplossing aan werkgevers. Ik heb na mijn studie in Maastricht bij een tweetal IT bedrijven gewerkt, waarvan in de laatste paar jaar als HR adviseur. Vanuit de werkgeverskant heb ik het pensioenvak leren kennen en daar borduur ik bij BrightPensioen op voort vanuit onze werkgeverspropositie.
Een flexibele oplossing voor werkgevers die niet gebonden willen zijn aan een collectieve regeling, dat spreekt veel werkgevers aan merk ik. Omdat ik ook aan de werkgeverskant heb gezeten, begrijp ik hun situatie.

Hoe kom je bij BrightPensioen terecht?

Mijn eerste kennismaking met BrightPensioen was via het boek van Sjaak Zonneveld, “Het nieuwe werken aan je pensioen”. Na dit gelezen te hebben en meer over BrightPensioen te horen, heb ik contact opgenomen om eens te praten of we elkaar konden helpen. En wat begon met eenmalig een kopje koffie, is nu dagelijks een paar kopjes koffie.

Waarom ben jij zo enthousiast over je werk?

Ik bouw graag aan een duurzame wereld, niet alleen door duurzaam te investeren, maar ook door een duurzaam bedrijfsmodel neer te zetten, waarbij klanten ook aandeelhouder zijn. Vanuit deze drive om eerlijker met geld om te gaan, om een duurzame wereld te bouwen en om pensioen toegankelijk te maken voor mensen ben ik begonnen bij BrightPensioen. Een onderneming die het anders wil doen.