18 december 2017


In plaats van groene bonen – en daarmee ook een belangrijk deel van de toegevoegde waarde – te exporteren, brandt Moyee ze in het land van herkomst. Lokaal branden is de ‘holy grail’ van FairChain: door de bonen lokaal te branden blijft er 300% meer geld achter in de koffie producerende landen.

FairChain is een verschuiving in de koffieketen. En deze verschuiving verbetert de levens van miljoenen mensen op een radicale en positieve manier. Jij wint omdat je (h)eerlijke koffie krijgt en de koffielanden winnen omdat ze een veel groter stuk van de taart krijgen.
nder de koffiebonen, de prinsessenboon van Ethiopië. Dus verwennen we ze, zoals je elke oude prinses zou verwennen; we behandelen ze alsof ze van koninklijke bloede zijn en jagen ze vooral niet op. Jij profiteert daarvan, omdat zij de reden zijn waarom onze koffie zo radically good is.”

Kom je naar de nieuwjaarsborrel?

Tijdens onze nieuwjaarsborrel voor Bright deelnemers op donderdag 18 januari, vanaf 17.00 bij Coffeemania, WG Plein 190 in Amsterdam krijgt iedereen een zak van deze (h)eerlijke eerlijke koffie.

Wil je ons laten weten of je naar de nieuwjaarsborrel komt?:

  • Hidden
    Sta BrightPensioen toe om contact op te nemen. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.