3 oktober 2017

Al meer dan 2.500 deelnemers

Amsterdam, 3 oktober 2017. Zzp’ers worden in de media in toenemende mate geconfronteerd met het verhaal dat ze te weinig oog hebben voor hun pensioen. Ze weten er te weinig van en bouwen geen pensioen op. BrightPensioen merkt echter dat een groeiende groep Zzp’ers zich aan het verdiepen is in het opbouwen van een pensioen. Meer dan 2.500 Zzp’ers namen inmiddels deel aan het Webinar ‘Pensioen maar dan leuk’ dat BrightPensioen maandelijks organiseert. 

Sjaak Zonneveld, commercieel directeur van BrightPensioen: “De Zzp’er in begrijpelijke taal eens helder uitleggen hoe het pensioen in Nederland geregeld is. En welke mogelijkheden zij hebben om pensioen op te bouwen. Dat is wat we voor ogen hadden toen we van start gingen met dit webinar. En daar is dus een grote behoefte aan als je kijkt naar het aantal Zzp’ers dat al heeft deelgenomen. Dat aantal zal in het laatste kwartaal nog stevig toe gaan nemen, verwachten we. Het is immers de tijd van het jaar waar je als Zzp’er moet bepalen wat je jaarruimte is en of je dat gaat gebruiken om in je eigen pensioenpotje te stoppen.”

Het eerstvolgende webinar is 11 oktober om 20.00 uur. Het is voor iedereen die zelf verantwoordelijk is voor zijn pensioen. Naast Zzp’ers zijn dat DGA’s maar ook mensen in loondienst zonder pensioenregeling. In een uurtje komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe werkt pensioen in Nederland?
  • Wat zijn de 7 mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen?
  • En wat zijn de voor- en nadelen van deze mogelijkheden?
  • De belangrijkste pensioentips
  • Hoe bereken je hoeveel je moet inleggen voor je pensioen?
  • Hoe maak je maximaal gebruik van de fiscale voordelen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sjaak Zonneveld, commercieel directeur van BrightPensioen, 06 – 36 57 15 32 of sjaak@brightpensioen.nl