2 november 2017

Tijdens het ontbijt helemaal bijgepraat worden over hoe je zelf je pensioen regelt. Dat kon afgelopen week op twee locaties van Spaces. Tientallen geïnteresseerde zzp’ers, ondernemers en werknemers zonder pensioenregeling schoven aan voor de interactieve masterclass van Sjaak. Genietend van een smakelijk, vers ontbijt werden de deelnemers meegenomen in de wereld van pensioen. In heldere taal legde hij uit wat pensioen is, hoe het pensioenstelsel in Nederland werkt en wat de zeven manieren zijn om zelf je pensioen te regelen.

Interactieve bijeenkomst

Aansluitend was er genoeg tijd nog om vragen te stellen. De deelnemers deden dat ook volop. Het varieerde van vragen over de persoonlijke situatie tot vragen over BrightPensioen als organisatie. Vooral het tussenpensioen klonk velen als muziek in de oren. Zowel Sjaak als oprichter Karin Jakobsen gaven duidelijke en transparante antwoorden. Na anderhalf uur verlieten de deelnemers goed geïnformeerd en door het buffet verzadigd de zaal.

Meer masterclasses, ook bij jou in de buurt?

Vanwege de enthousiaste reacties gaat BrightPensioen in de toekomst vaker masterclasses op locatie verzorgen. Om zo één-op-één het gesprek over pensioen aan te gaan en geïnteresseerden te informeren. Wil jij ook eens aanschuiven voor het ontbijt, houd dan onze agenda in de gaten of volg ons op social media.
Hier een korte impressie van de ontbijtsessie bij Spaces in Amsterdam.