23 oktober 2015

Beleggen bij BrightPensioen

Voor een goed pensioen is een goed en consistent beleggingsbeleid essentieel. BrightPensioen heeft veel energie gestoken in het helder uitleggen van haar beleggingsbeleid. We vinden het belangrijk dat onze deelnemers begrijpen hoe en waarom we beleggen. De beleggingsresultaten hebben namelijk nóg een grotere invloed op jouw pensioen dan de kosten, zoals we eerder uitlegden.
Bovendien zijn wij de eerste aanbieder binnen de pensioenwereld die geen cent verdient aan het belegde vermogen van de deelnemers, maar uitsluitend aan een vaste vergoeding.

De Gouden Stier

Dat dit uniek en grensverleggend is, is ook binnen de beleggingswereld opgevallen. BrightPensioen is namelijk één van de vier genomineerden in de categorie ‘Beste beleggingsinnovatie’. De jury vermeldt op de website:
“Beleggen voor je pensioen wordt via BrightPensioen op een heldere manier toegankelijk gemaakt. BrightPensioen is de eerste aanbieder die geen geld verdient aan het belegde vermogen van haar deelnemers, maar aan een vaste jaarlijkse vergoeding.”
Daar zijn we best een beetje trots op. En nu maar hopen dat we hem ook gaan winnen…