De jaarruimte tool voor 2023 is beschikbaar, download ‘m nu

Regel je arbeidsongeschiktheid en pensioen in één!

Twee zaken die veel zzp’ers en ondernemers voor zich uitschuiven: het regelen van arbeidsongeschiktheid en pensioen. Ingewikkeld, duur, saai… Maar dat hoeft het niet te zijn!

Cosmas Blaauw (SharePeople) en Sjaak Zonneveld (BrightPensioen) leggen jou in dit webinar uit hoe het zit. Want als je alles combineert, sla je twee vliegen in één klap.

De Bright en SharePeople combinatie

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met BrightPensioen, waar zzp’ers en ondernemers duurzaam pensioen kunnen opbouwen. Inmiddels delen al meer dan duizend (!) leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid.

Elke maand zetten deelnemers op hun eigen rekening een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Geschonken door andere Bright-leden. Het geld dat niet wordt gebruikt hiervoor, kan naar je pensioenpot en/of buffer.

Dus eigenlijk een soort broodfonds of schenkkring, maar dan met veel meer deelnemers, volledig online en… Met een uitkering die tot aan je pensioen (AOW) door kan lopen! In dit webinar lanceren we namelijk de nieuwe AO oplossing van SharePeople, tot aan je pensioen.

Speciale webinar aanbieding: € 75 korting

Tijdens het webinar komen we met een speciale webinar korting van € 75.

Reis e-book cadeau

Ook krijgt iedereen die het webinar bijwoont, gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren cadeau. Geschreven door Sjaak Zonneveld. Nummer drie in de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com.

Onze oplossing voor jou

Zo simpel is het

  • Open een rekening

    Word ook lid. En open online een rekening.

  • Start met inleggen

    Wij beleggen je inleg duurzaam en tegen kostprijs.

  • Laat je pot geld uitkeren

    Als je met pensioen wilt, kun je jouw geld laten uitkeren.