Overstappen van een andere zzp pensioen aanbieder naar BrightPensioen? Dat kan hier.

Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één

Twee zaken die veel zzp’ers en ondernemers voor zich uitschuiven: pensioen en arbeidsongeschiktheid regelen. Ingewikkeld, duur, saai… Maar dat hoeft het niet te zijn!

Sjaak (BrightPensioen), Cosmas (SharePeople) en Tonny (Allianz) leggen jou in dit webinar uit hoe. Want als je alles combineert, sla je twee vliegen in één klap. En nog simpel en betaalbaar ook.

BrightPensioen, SharePeople, Allianz

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met BrightPensioen, waar zzp’ers en ondernemers pensioen kunnen opbouwen. Inmiddels delen al meer dan duizend (!) leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid.

Elke maand zetten deelnemers een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Geschonken door andere Bright-leden. Het geld dat niet wordt gebruikt hiervoor, kan naar je pensioenpot en/of buffer.

Via SharePeople krijg je maximaal twee jaar een uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Wil je het risico voor een langere periode dekken? Dan kun je bij onze partner Allianz terecht. Dat is dan ook goedkoper, doordat je de eerste twee jaar met Bright-leden deelt.

Weten hoe het precies werkt? En hoe je dit zelf regelt? Meld je aan voor het webinar, boven- of onderin het scherm.

Speciale webinar aanbieding: € 100 korting

Tijdens het webinar komen we met een speciale webinar korting van € 100, die tot het einde van dit jaar geldt.

E-book cadeau: Reis rond de wereld in je beste jaren

Iedereen die het webinar bijwoont, krijgt gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren. Nummer drie in de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com.

Onze oplossing voor jou

Zo simpel is het

  • Open een rekening

    Word ook lid. En open online een rekening.

  • Start met inleggen

    Wij beleggen je inleg duurzaam en tegen kostprijs.

  • Laat je pot geld uitkeren

    Als je met pensioen wilt, kun je jouw geld laten uitkeren.