Image

Webinar: arbeidsongeschiktheid en pensioen in één!

We leven in uitzonderlijke tijden. We bevinden ons in een crisis die we niet eerder hebben meegemaakt.

In dit webinar haken we in op de actualiteit. Wat heeft de coronacrisis voor gevolg voor zowel arbeidsongeschiktheid als pensioen? Wat is een goed moment om daarmee te beginnen? Wat kun je doen als je je zorgen maakt over je inkomen op korte en lange termijn?

Sjaak Zonneveld en Cosma Blaauw gaan hierop in en leggen uit wat je mogelijkheden zijn in ongeveer een uur.

Over de combinatie BrightPensioen en SharePeople

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met BrightPensioen, waar zzp’ers en ondernemers pensioen opbouwen. Inmiddels delen al meer dan 1000 leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid.

Elke maand zet elke deelnemer een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Geschonken door andere Bright leden. Het geld dat niet wordt gebruikt aan giften, gaat hupsakee in je pensioenpot. Zo sla je dus twee financiële vliegen in een klap.

Wil je weten hoe het precies werkt? En hoe je het zelf regelt? Meld je aan voor het webinar, bovenin of onderin het scherm.

Image

Totaal € 100 voordeel

In deze moeilijke tijd krijg je als je zowel bij BrightPenisoen als bij Sharepeople deelnemer wordt € 100 euro korting. Bij Sharepeople € 50 op de inschrijfvergoeding.

Bij BrightPensioen betaal je – totdat er € 3.000 in je pensioenpot zit – nog geen lidmaatschap. Daarna ontvang je € 50 korting op je eerste factuur voor het lidmaatschap.

eBook cadeau: Reis rond de wereld in je beste jaren

Iedereen die het webinar bijwoont, krijgt gratis het e-book Reis rond de wereld in je beste jaren, nummer 3 uit de Top-10 mooiste reisverhalen van Bol.com!

Image

Onze oplossing voor jou

Zo simpel is het

  • Open een rekening

    Word ook lid. En open online meteen een rekening.

  • Start met inleggen

    We beleggen je inleg duurzaam en tegen kostprijs.

  • Laat je pot geld uitkeren

    Als je met pensioen wilt, kun je je geld laten uitkeren.