Webinar voor Bright-leden: Samen arbeidsongeschiktheid regelen

Image

Arbeidsongeschiktheid. Daar wil je niet aan denken. Maar erover nadenken, dat is wél slim! Al meer dan duizend Bright-leden regelen hun risico op arbeidsongeschiktheid onderling via onze partner SharePeople. Benieuwd? In dit webinar vertelt Cosmas Blaauw, oprichter van SharePeople, jou er alles over.

Dit webinar is exclusief voor Bright-leden! Geen lid, maar wel benieuwd? Volg dan ons webinar: ao en pensioen in één.

Crowdsurance platform SharePeople is een betaalbaar alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. Voor gemiddeld € 30 per maand (bij een modaal inkomen) kun je het geregeld. Bright-leden delen er onderling het risico op arbeidsongeschiktheid met elkaar, voor maximaal twee jaar. En wat leuk is: Bright-leden blijken erg gezond. Het grootste deel van het geld dat opzij wordt gezet voor zieken, wordt daarvoor niet gebruikt.

Coöperatief model

Ook SharePeople is een coöperatie en sociale onderneming. Net als BrightPensioen. De leden van de SharePeople Coöperatie zijn samen 100% eigenaar van SharePeople B.V. Sinds 1 november 2020 kunnen alle deelnemers lid worden van deze coöperatie en samen zo een eigen alternatief voor een verzekering vormen.

In dit webinar hoor je:

  • Wie en wat SharePeople is.
  • Hoe SharePeople werkt.
  • Wat SharePeople anders maakt dan andere aanbieders.
  • Hoe zit het met de kosten.
  • En natuurlijk; ruimte voor al je vragen!

Speciale korting voor Bright-leden

Onze leden krijgen korting bij SharePeople! Namelijk € 50 korting op de éénmalige inschrijfkosten bij SharePeople. Meld je gelijk aan of bekijk het webinar, hieronder.