Aangifte doen? Lees in deze blog hoe je jouw inleg bij Bright doorgeeft.

Webinar voor Bright-leden: Samen arbeidsongeschiktheid regelen (tot aan AOW!)

Image

Arbeidsongeschiktheid. Daar wil je niet aan denken. Maar erover nadenken, dat is wél slim! Al meer dan duizend Bright-leden regelen hun risico op arbeidsongeschiktheid onderling via onze partner SharePeople. Benieuwd? In dit webinar vertelt Cosmas Blaauw, oprichter van SharePeople, jou er alles over.

Crowdsurance platform SharePeople is een betaalbaar alternatief voor een AOV voor zelfstandig ondernemers. Voor gemiddeld € 30 per maand (bij een modaal inkomen) kun je het geregeld. Bright-leden delen er onderling het risico op arbeidsongeschiktheid met elkaar. En wat leuk is: Bright-leden blijken erg gezond. Het grootste deel van het geld dat opzij wordt gezet voor zieken, wordt daarvoor niet gebruikt.

Een extra bijzonder webinar, want SharePeople zal haar verlengde dekking lanceren! Iedereen kan zich per 21 november aanmelden voor SharePeople Lang; een vangnet bij arbeidsongeschiktheid tot AOW-leeftijd.

Coöperatief model

Ook SharePeople is een coöperatie en sociale onderneming. Net als BrightPensioen. De leden van de SharePeople Coöperatie zijn samen 100% eigenaar van SharePeople B.V. Sinds 1 november 2020 kunnen alle deelnemers lid worden van deze coöperatie en samen een eigen alternatief voor een verzekering vormen.

Inhoud van het webinar

In dit webinar hoor je:

  • Wie en wat SharePeople is.
  • Hoe SharePeople werkt.
  • Wat SharePeople anders maakt dan andere aanbieders.
  • Hoe zit het met de kosten.
  • En natuurlijk; ruimte voor al je vragen!

€ 25 korting voor Bright-leden

Onze leden krijgen korting! Namelijk € 25 korting op de éénmalige inschrijfkosten bij SharePeople. Meld je gelijk aan of bekijk (eerst) het webinar.

Dit webinar is exclusief voor Bright-leden! Geen lid, maar wel benieuwd? Volg dan ons webinar: Regel je arbeidsongeschiktheid en pensioen in één!