19 december 2017

Gratis voor deelnemers van BrightPensioen: MoneyMonk tijdelijk cadeau

MoneyMonk is een compleet online boekhoudpakket voor zzp’ers zodat zij meer grip zouden krijgen op hun financiën. Dat was de missie van Jasper Horstink toen hij vier jaar geleden begon met MoneyMonk. En die missie heeft hij nog steeds. Jasper werkte meer dan tien jaar in de financiële wereld en begeleidde vele ondernemers bij belangrijke beslissingen rondom de financiële situatie van hun bedrijf. Het viel hem steeds weer op dat niet elke ondernemer alle financiële kennis in huis had om goed onderbouwde beslissingen richting de toekomst te nemen. Met name starters liepen daar nogal eens op stuk. En dat was zonde, vond Jasper. “Met een goed overzicht over de financiële situatie, kan een ondernemer veel betere beslissingen nemen. Inzicht in een situatie betekent ook grip krijgen op die situatie. En daarom besloot ik in het diepe te springen en een pakket te ontwikkelen dat online boekhouden makkelijk en toegankelijk maakt voor zzp’ers in de dienstverlenende sector”, vertelt Jasper.

MoneyMonk voorziet in een totaaloplossing voor zelfstandigen. Binnen het pakket kan bijvoorbeeld ook een urenadministratie worden aangemaakt en bijgehouden. Hetzelfde geldt voor een ritadministratie. Allemaal essentieel om een gezond bedrijf te kunnen opzetten en uit de problemen met de Belastingdienst te blijven.

 

Administratie is geen cadeau, weten we. Razend snel en online of op je mobiel ervan af zijn leek ons een droom! En dus waardevol genoeg om in de Bright kerstpakket te stoppen.

Wil je 6 maanden gratis ontvangen aanvragen? Dat kan hier:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.