Aangifte doen? Lees in deze blog hoe je jouw inleg bij Bright doorgeeft.

Bright partner MoneyMonk

Wij geloven in de kracht van samen. En doen dan ook graag dingen samen, met partners. Zoals MoneyMonk! Dat is fijn voor leden van Bright én voor klanten van MoneyMonk.

Partner MoneyMonk samenwerking met BrightPensioen, samen sterk voor zzp'ers en ondernemers

Minder gedoe, meer ondernemen

Als zzp’er of ondernemer is je administratie doen misschien wel je minst favoriete hobby. Net als je pensioen regelen…

Waar MoneyMonk het je makkelijk maakt met hun alles-in-één administratiepakket, doet BrightPensioen dat met een flexibele en duurzame pensioenoplossing, die iedereen snapt.

Nog een overeenkomst: trouwe ambassadeurs. Die ons met gemiddeld 4,8 sterren op TrustPilot waarderen.

Klanten van MoneyMonk krijgen € 50 korting op de eerste lidmaatschapsfactuur van Bright.

Jouw maximale inleg en belastingteruggave

Hoe hoog was je inkomen in 2022?

Bij een inkomen van minder dan de AOW-franchise (€ 13.646) heb je geen fiscale jaarruimte
Indicatie maximale inleg 2023
Maximale jaarruimte 2023
Max. reserveringsruimte 2023

Let op! Deze maximale jaarruimte klopt alleen als je in 2022 géén pensioen in loondienst hebt opgebouwd en/of géén gebruik hebt gemaakt van de oudedagsreserve.
Is dit wel het geval? Dan komt jouw jaarruimte lager uit. Je kunt deze exact berekenen met onze jaarruimte tool. Ook voor het berekenen van de daadwerkelijke reserveringsruimte moet je deze gebruiken.

Indicatieve belastingteruggave
O.b.v. jaarruimte
O.b.v. reserveringsruimte

Voor de indicatieve belastingteruggave rekenen we met 36,93%. Bij inkomens boven de € 73.031 rekenen we met 49,50%. Hoeveel je daadwerkelijk terugkrijgt is afhankelijk van jouw situatie. Als je bijvoorbeeld een (relatief) laag inkomen hebt, dan betaal je geen of weinig inkomstenbelasting en heb je geen of weinig belastingvoordeel.


Download de gratis jaarruimte tool om een exacte berekening te maken.

Vul het formulier in en je krijgt het boek gemaild

Zoals beloofd: gratis mijn e-book “Reis rond de wereld in je beste jaren”, nummer drie in de reisverhalen top 10 van Bol.com. Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt het boek in je mailbox. Ook horen we graag wat je van het webinar vond.

Bedankt voor je interesse!

Image

Sjaak: “Waarom ik fan van MoneyMonk ben”

Voordat ik mij met pensioenen bezighield, werkte ik jarenlang bij ERP software bedrijven. In mijn laatste functie was ik directeur customer support bij Exact Software. Dus ik weet wat goed is. Toen ik MoneyMonk probeerde, wist ik gelijk: dit is een heel goed en gebruiksvriendelijk pakket met veel functionaliteit. En ze hebben ook een geweldige klantenservice, dus ik raad het iedereen aan.

Image

Een cadeautje voor Bright-leden

Omdat we partner zijn van MoneyMonk, krijgen Bright-leden die voor MoneyMonk kiezen twaalf maanden lang 25% korting op hun alles-in-één administratiepakket. En je mag het sowieso dertig dagen kosteloos proberen.

Voor alle duidelijkheid: wij verdienen niets aan MoneyMonk en MoneyMonk verdient niets aan BrightPensioen.

Image