Bright partner MoneyMonk

Wij geloven in de kracht van samen. En doen dan ook graag dingen samen, met partners. Zoals MoneyMonk! Dat is fijn voor leden van Bright én voor klanten van MoneyMonk.

Partner MoneyMonk samenwerking met BrightPensioen, samen sterk voor zzp'ers en ondernemers

Minder gedoe, meer ondernemen

Als zzp’er of ondernemer is je administratie doen misschien wel je minst favoriete hobby. Net als je pensioen regelen…

Waar MoneyMonk het je makkelijk maakt met hun alles-in-één administratiepakket, doet BrightPensioen dat met een flexibele en duurzame pensioenoplossing, die iedereen snapt.

Nog een overeenkomst: trouwe ambassadeurs. Die ons met gemiddeld 4,8 sterren op TrustPilot waarderen.

Klanten van MoneyMonk krijgen € 50 korting op de eerste lidmaatschapsfactuur van Bright.

Bereken jouw jaarruimte en belastingteruggave

Jouw inkomen in 2023?

In 2023 pensioen opgebouwd in loondienst?

Factor A

Bij een inkomen van minder dan de AOW-franchise (€ 17.545) heb je geen fiscale jaarruimte. Mogelijk heb je wel reserveringsruimte (maximaal € 41.608)
Jaarruimte 2024
Maximale jaarruimte 2024
  • Als je pensioen hebt opgebouwd via een werkgever (2e pijler) moet je een factor A invullen. Deze vind je op jouw Uniform Pensioen Overzicht (UPO).
Indicatieve belastingteruggave
O.b.v. jaarruimte

Voor de indicatieve belastingteruggave rekenen we met 36,97%. Bij inkomens boven de € 75.518 met 49,50%. Hoeveel je echt terugkrijgt, is afhankelijk van jouw situatie.

Open een rekening

Belangrijk!

👉 Je hebt waarschijnlijk nog meer ruimte. Je mag gemiste jaarruimte van de laatste 10 jaar inhalen: de reserveringsruimte.

👉 Ook als de jaarruimte genoeg is, is het verstandig jouw reserveringsruimte te berekenen. De oudste gemiste jaarruimte verlies je namelijk definitief. Download de tool hieronder. Ook als je gebruik hebt gemaakt van de oudedagsreserve (FOR).

Vul het formulier in en je krijgt het boek gemaild

Zoals beloofd: gratis mijn e-book “Reis rond de wereld in je beste jaren”, nummer drie in de reisverhalen top 10 van Bol.com. Laat hieronder jouw gegevens achter en je ontvangt het boek in je mailbox. Ook horen we graag wat je van het webinar vond.

Bedankt voor je interesse!

Image

Sjaak: “Waarom ik fan van MoneyMonk ben”

Voordat ik mij met pensioenen bezighield, werkte ik jarenlang bij ERP software bedrijven. In mijn laatste functie was ik directeur customer support bij Exact Software. Dus ik weet wat goed is. Toen ik MoneyMonk probeerde, wist ik gelijk: dit is een heel goed en gebruiksvriendelijk pakket met veel functionaliteit. En ze hebben ook een geweldige klantenservice, dus ik raad het iedereen aan.

Image

Een cadeautje voor Bright-leden

Omdat we partner zijn van MoneyMonk, krijgen Bright-leden die voor MoneyMonk kiezen twaalf maanden lang 25% korting op hun alles-in-één administratiepakket. En je mag het sowieso dertig dagen kosteloos proberen.

Voor alle duidelijkheid: wij verdienen niets aan MoneyMonk en MoneyMonk verdient niets aan BrightPensioen.

Image