Onze online portal is sinds de zomer van 2021 live. Met daarin een hoop verbeteringen ten opzichte van de oude. Maar… nog niet alle functionaliteiten zijn beschikbaar. Met behulp van jullie feedback wordt de portal uitgebreid.

Nieuwe inlog methode!

 • Eerste keer in de portal? Je moet een nieuw wachtwoord aanmaken.
 • Inloggen gaat vanaf nu met je e-mailadres. Belangrijk! Gebruik hiervoor het e-mailadres dat bij ons bekend is. Het adres waarop je onze maandelijkse nieuwsbrief en incasso notificatie ontvangt. Lees hier de uitgebreide inlog instructie.

Belangrijkste wijzigingen:

 • Eén login voor meerdere rekeningen.
  In plaats van met je rekeningnummer in te loggen – waardoor je per rekening apart moest inloggen – log je nu in met je e-mailadres. Eén login voor al je rekeningen dus.
 • Eén scherm met jouw verschillende rekeningen.
  Nadat je ingelogd bent, zie je jouw rekeningen op één scherm. Voor het wijzigen van de inleg klik je op de rekeningen waarvan je jouw inleg wilt wijzigen.
 • Inzicht in jouw geschatte eindkapitaal.
  Bij het wijzigen van je inleg, zie je direct het effect van die wijziging op het geschatte eindkapitaal.
 • Zelf geld overboeken.
  Je kunt zelf geld overboeken van je beleggingsrekening naar je pensioenrekening. Of van je beleggingsrekening naar je bankrekening.
 • Je pensioenleeftijd en de leeftijd waarop je het risico gaat afbouwen, zijn van elkaar gescheiden.
  In de oude portal werd de risico afbouw van de lifecycle door je pensioenleeftijd bepaald. In de nieuwe portal is dit gescheiden. De pensioenleeftijd is de leeftijd waarop je AOW krijgt en er is een aparte leeftijd waarop de lifecycle wordt afgestemd. NB: deze kun je op dit moment nog niet zelf wijzigen.
 • Aanpassen van de lifecycle / einddatum van jouw rekeningen.
  Door de looptijd van je rekeningen aan te passen wordt de beleggingsmix (neutraal en defensief) aangepast. Dit kan grote gevolgen hebben voor het rendement. Dit bleek voor niet iedereen duidelijk. Aan het begin van de coronacrisis zagen wij dat sommige leden op deze manier het risicoprofiel aanpasten en zo een verlies creëerden. Om te voorkomen dat iemand zichzelf onbedoeld in de vingers snijdt, kunnen aanpassingen in de lifecycle op dit moment gedaan worden door het contactformulier in de portal te gebruiken (onderaan het scherm).
 • Werknemers kunnen ook van eigen rekening laten incasseren.
  Werknemers waarbij de werkgever de inleg doet, kunnen nu ook zelf een inleg instellen die van de eigen rekening zal worden geïncasseerd.
 • Meerdere IBAN’s.
  Je kunt nu meerdere IBAN’s toevoegen en die vervolgens koppelen aan het lidmaatschap, de pensioen- en/of beleggingsrekening.
 • Gegevens inlezen vanuit mijnpensioenoverzicht.nl.
  In de portal kun je een XML-bestand met de gegevens uit mijnpensioenoverzicht.nl inlezen voor de pensioenplanner.
 • Grafiek met ontwikkeling portefeuille
  In de portal laten we een visuele weergave van je portefeuille en het rendement zien.

Mis je nog zaken? Of heb je opmerkingen of suggesties voor de portal? Geef het door via het feedback formulier hieronder.

That’s it. Tijd om de portal te gaan bekijken!

Ga naar de portal

Of bekijk de handleiding

Deel je feedback!
Laat ons weten wat je van de portal vindt

Bekijk eerst even de lijst van reeds bekende issues. Dat scheelt jou (en ons) wellicht werk.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bekend bent.