Overstappen naar BrightPensioen

Wil je net als duizenden anderen ook meebouwen aan een eerlijk financieel stelsel? Dan kun je met een waardeoverdracht een bestaande lijfrente eenvoudig overboeken naar Bright.

Image

Je lijfrenten en woekerpolissen zijn van harte welkom!

Heb jij ook nog zo’n lijfrente? Miljoenen Nederlanders hebben er één. Vaak zonder het zich te realiseren. Een lijfrente die een woekerpolis bleek te zijn. Een bankspaarrekening die nauwelijks iets oplevert. Toch doen weinig mensen hier iets mee. Want dat is gedoe… Denken ze. Maar dat valt reuze mee!

In drie stappen je bestaande lijfrente overboeken

 • Word Bright-lid

  Als je dat nog niet hebt gedaan, wordt dan lid en mede-eigenaar van Bright.

 • Vertel ons dat je wilt overstappen

  Dit kan via het formulier hieronder. Je ontvangt een concept verzoek tot overdracht. Print en onderteken dit en verstuur het samen met een kopie van jouw legitimatiebewijs naar de oude aanbieder.

 • You're in!

  Wanneer de oude aanbieder de benodigde informatie heeft ontvangen, zullen zij het opgebouwde lijfrente- of stamrechtkapitaal aan ons overdragen. Wij sturen je een bevestiging zodra zij dit hebben gedaan.

Bye bye old world,
welcome Bright world

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je jouw lijfrente wilt overhevelen. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, ontvang je van ons een concept verzoek tot overdracht. Je hoeft deze alleen nog even te ondertekenen en door te sturen naar jouw huidige aanbieder. Wij regelen de rest!

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Image

Wat maakt Bright uniek?

 • Wij zijn tegen variabele kosten

  Wij verdienen niet aan jouw pensioen, maar aan een lidmaatschap.

 • Wij zijn een social enterprise

  Wij gaan niet voor maximale winst, maar voor een maximaal pensioen.

 • Wij werken met een coöperatie

  Elk lid is mede-eigenaar en deelt mee in de winst. Da’s slim en eerlijk.

Dit vinden onze leden