Overstappen van een andere zzp pensioen aanbieder naar BrightPensioen? Dat kan hier.

Zo combineer je SharePeople slim met BrightPensioen

Een grote groep Bright-leden heeft een eigen schenkkring op crowdsurance platform SharePeople.

Image

Bright-leden regelen het samen

Op het SharePeople platform delen ruim duizend (!) Bright-leden het risico op arbeidsongeschiktheid met elkaar voor maximaal twee jaar. En wat leuk is: Bright-leden blijken erg gezond. Het grootste deel van het geld dat opzij wordt gezet voor zieken, wordt daarvoor niet gebruikt. En dat stoppen ze dan meteen in hun pensioenpot. Slim!

Aanbieding: wie lid wordt van zowel BrightPensioen als SharePeople, krijgt in totaal € 75 korting (de voorwaarden). Scroll naar beneden voor de actie.

Hoe werkt SharePeople precies?

 • Word lid van SharePeople

  Meld je aan bij SharePeople en kies het inkomensniveau waarvoor je gedekt wilt zijn, bij arbeidsongeschiktheid. Dit kan zijn voor € 1.000, € 1.500, € 2.000, € 2.500 of € 3.000 per maand. Nog geen lid van Bright? Meld je dan eerst bij ons aan.

 • Doneer eens per maand aan een ziek Bright-lid

  Het bedrag dat je doneert is ongeveer 2%. Dit is het ziektepercentage in de Bright-groep X jouw gekozen inkomensniveau. SharePeople houdt precies bij wie er aan de beurt is om te doneren. Bij weinig zieken word je weleens een maand overgeslagen.

 • Schenken bij ziekte

  Ben je zelf ziek? Dan ontvang je na twee maanden, schenkingen van andere Bright-leden. Opgeteld tot het inkomensniveau waarvoor je gedekt wilt zijn en voor maximaal twee jaar. Fijn gevoel, toch?

 • Vul direct je pensioenpot

  Omdat Bright-leden weinig ziek blijken, zijn ze tot nu toe gemiddeld een paar tientjes per maand kwijt aan giften. En da’s mooi, want dan kan de rest zo in je pensioenpot. Twee vliegen in één klap!

Ding-dong: speciale aanbieding! € 75 korting

Aanbieding BrightPensioen: € 50 korting

Iedereen die SharePeople en BrightPensioen combineert, krijgt € 50 korting op de eerste lidmaatschap factuur van Bright.

Aanbieding SharePeople: € 25 korting

Iedereen die SharePeople en BrightPensioen combineert, krijgt € 25 korting op het inschrijfgeld bij SharePeople. Deze korting geldt ook voor bestaande Brigh-leden.

Image

Wil je meer dan twee jaar?

Via SharePeople krijg je maximaal twee jaar een uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Wil je het risico voor een langere periode dekken? Dan heb je een ‘echte’ AOV nodig. Die is goedkoper, doordat je de eerste twee jaar met Bright-leden deelt. Onze partners Allianz en Yezzer geven jou € 50 cashback en een scherpe premie. Toch mooi meegenomen!

Vraag en antwoord

Waar we trots op zijn

 • Pensioen Pro Award voor communicatie - BrightPensioen maart 2022
 • Trustpilot afbeelding website BrightPensioen
 • Image

In drie stappen je arbeidsongeschiktheid en pensioen geregeld

 • Stap 1: word lid van BrightPensioen

  Schrijf je in bij Bright. Je bent dan lid én mede-aandeelhouder.

 • Stap 2: word lid van SharePeople

  En bij SharePeople. Het is geregeld in een paar minuten.

 • Stap 3: leg in en reserveer

  Voor je pensioen leg je in bij Bright. Voor SharePeople reserveer je een bedrag op je eigen rekening.